Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    213
    Infractions
    0/1 (5)

    Knight Online Yayın Sorunu Hakkında

    Merhabalar sorunu yazmadan önce belirtme isterim ki , internetim ve pc sistemim iyi derecedir sorun bunla alakalı değildirve ayrıca yayın ayarlarım olması gerektiği gibidir.

    Twicht kanalında knight online yayını actığımda , ko'ya özel bir sorun olusuyor , yayında karakter sabitken ve kamera sabitken herhangi bir sorun yokken , herhangi bir hareket olustugunda FPS ciddi birşekilde düşüyor (görüntü camurlasıyor )

    Bu sorunla alakalı büyük yayıncılara yazsamda (ko hariçi ama ko'yu bilen) bunun oyunun problemi olduğubu aynı sorunu arada oynamaya geldıklerınde onlarında yaşadığını bellirtiler.
    Bu sorunu fark ettıkten sonra dikkat ettığim bu sorun her ko yayıncısında mevcut istisnasız

    Bunla alakalı yapabiliceğim veya yapabiliceğiniz herhangi birşey varmı ?

    gerekirse klip atabılırımde durumu anlatabıldıgımı dusnuyorum
    Last edited by GamesDepot; 07-11-2021 at 08:46 PM.

  2. #2
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,558
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    Bilgisayarınızın özelliklerini ve yayın ayarlarınızın yer aldığı görselleri paylaşabilir misiniz?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    213
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

    Bilgisayarınızın özelliklerini ve yayın ayarlarınızın yer aldığı görselleri paylaşabilir misiniz?
    muhtemenlen siz bu işi çok iyi bilen , bilgisayar ayarları ve yayın ayarları düzgün bir moderatörsünüz , fakat fark etmeniz sanırım aynı sorun sizdede var

    https://www.twitch.tv/videos/1081244552

    belirttiğim gibi ayarlarımla internetimle ilgili bir sorun değil herkeste olan bir sorundan bahsedıyorum , istisnasız herks

  4. #4
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,558
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Gözle görünür bir görüntü kaybı göremedim ben. Çok hafif oluyor gibi, tam emin olamadım.
    Normalde ayarların yanlış olması neticesinde sizin tabirinizle "çamurlaşma" olabilir. Ayarlar doğru ise upload hızı kontrol edilebilir. Upload 8 veya üstü ise, gözle görünür bir görüntü kaybı yaşanıyorsa, somut kanıtlarla bunların videolu hâle getirilmesi gerekir ki raporlanabilsin.

    Diğer yayıncı arkadaşların da bu konuda fikirleri önemli. Konuya yorum yaparlarsa iyi olur.

  5. #5
    Altını çize çize anlatmama rağmen , belirtmeme rağmen benden istediğiniz bu ilgiler ışığında uğrastığıma değen bir çözüm sağlanır

    Bahsedilen problem : https://clips.twitch.tv/EsteemedTria...To9tFbU2TwrezR

    Mevcut internet Hızım (İki siteden teyitli) : [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

    Mevcut yayın ayarlarım (mesleği bu olan arkadaşların yardımı ile yapılmıs): [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

    Mesliği bu olan +150.000 Twicht takipçisi olan arkadaşın yorumu (isteğiniz üzere) :
    Last edited by GamesDepot; 07-11-2021 at 08:33 PM.

  6. #6
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,558
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Ben forumu kullanan diğer yayıncı arkadaşların yorumundan bahsetmiştim. Telefon uygulamasında yer alan fotoğraf silinmiştir.

    Ayarların içerisinde yer alan (Bicubic) yerine (Lanczos) seçilmesi gerekiyor.

    Ön tanımlı sekmesinde yer alan performans yerine "Maksimum Kalite" ayarının yapılması gerekiyor. Çünkü bizim istediğimiz burada "Performans" değil, "Maksimum Kalite"dir. Bu ayarlarla çamurlaşma durumunu minimize edilebilir diye düşünüyorum.

  7. #7
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Ben forumu kullanan diğer yayıncı arkadaşların yorumundan bahsetmiştim. Telefon uygulamasında yer alan fotoğraf silinmiştir.

    Ayarların içerisinde yer alan (Bicubic) yerine (Lanczos) seçilmesi gerekiyor.

    Ön tanımlı sekmesinde yer alan performans yerine "Maksimum Kalite" ayarının yapılması gerekiyor. Çünkü bizim istediğimiz burada "Performans" değil, "Maksimum Kalite"dir. Bu ayarlarla çamurlaşma durumunu minimize edilebilir diye düşünüyorum.
    Teşekkürler siz öyle dıyorsanız deneme yapıcağım , ben yıne istediğim cevabı alamamıs olsamda

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •