Results 1 to 10 of 10

Thread: bug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14

    bug

    laptop kalite olarak duusk oldugu ıcın pencere modunde bırakınca sabag kalktıgımda bug oluyor sonra dc bir önerınız varmı

  2. #2
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,563
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    Aldığınız hata mesajı ile ilgili ekran görüntüsüne sahip misiniz?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    ekran alamadım ama bıdakıne çekip atayım

  4. #4
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    53,647
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Güç ve uyku seçenekleriniz bu şekilde mi?

    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.



  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    tum ayarlamalar yaptım pildeyken sardayken uyku modu kapalı pencere moduna alınca kasmaması ıcın pencereye sag tık yapınca goruntu donuyor o sekılde sabah sag tıkı kaldırınca bug oluyor report secenegıne basıyorum reported yazıyor sonra dc ama pencereye sag tık yapmazsam laptop çok kasıyor mavı ekran verıyor

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    yuksek özellıklı laptopta olmuyor sanırım sadece laptop kaldıramıyor yanı gorev yonetıcısınden öncelık ata secenegı yapsak bug kalkarmı

  7. #7
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,563
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by leydikezban View Post
    ekran alamadım ama bıdakıne çekip atayım
    "Sorry, unexpected error has occurred." hatası olabilir diye düşünüyorum. Oyunu kalıntı kalmayacak şekilde silmelisiniz. Bilgisayarda bulunan eski setup dosyalarını siliniz. Bilgisayarı yeniden başlatınız.

    Bu hatanın birçok nedeni olabilir. Wındows güncellemelerinden tutun, oyun dosyalarının bozulmasına kadar.

    Buradaki setup dosyası ile en güncel sürümü indirip kurulumu gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    telefonun netınden baglanan bir fakir oldugum ıcın net paketım yok ama olsun mecbur reloga devam

  9. #9
    Senior Member Horyoshi's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    676
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by leydikezban View Post
    tum ayarlamalar yaptım pildeyken sardayken uyku modu kapalı pencere moduna alınca kasmaması ıcın pencereye sag tık yapınca goruntu donuyor o sekılde sabah sag tıkı kaldırınca bug oluyor report secenegıne basıyorum reported yazıyor sonra dc ama pencereye sag tık yapmazsam laptop çok kasıyor mavı ekran verıyor
    oyunda belli bir süre hareket olmayınca (donma sebepli) bug hatası verir. örn. karater giriş yaparken loading ekranında alt tab yaparak başka yerlere geçiş yaparsan ve karakter girişi takılırsa aynı bug hatasını alırsın. sağ tık yaptığın için oyunu kilitliyor, bundan kaynaklanır en çok.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    pekı tesekur ederm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •