Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
  1. #11
    Nvidia devre dışı çünkü arızalı kral. Format atmadan önce İntel HD Grafik ile sorunsuz oynuyordum. Formatdan sonra oldu ne olduysa. Sanki flaş uygulası benzer bir şeyler eksik gibi ama çözemedim.

    Not: Yukarda bahsettiğim güncelleme notlarında aynı problemi yaşayan arkadaş(sistem ayrıntılarını paylaşmış o arkadaş iyi bir sistem sanırım) ilgisizlikten kimsenin yardımcı olmamasından oyunu bırakmış. Yani öyle yazmış. Merak edip baktım son mesajıymış gerçekten. Sonum oraya gidecek mi acaba

  2. #12
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,563
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sempatikpotcu67 View Post
    Nvidia devre dışı çünkü arızalı kral. Format atmadan önce İntel HD Grafik ile sorunsuz oynuyordum. Formatdan sonra oldu ne olduysa. Sanki flaş uygulası benzer bir şeyler eksik gibi ama çözemedim.

    Not: Yukarda bahsettiğim güncelleme notlarında aynı problemi yaşayan arkadaş(sistem ayrıntılarını paylaşmış o arkadaş iyi bir sistem sanırım) ilgisizlikten kimsenin yardımcı olmamasından oyunu bırakmış. Yani öyle yazmış. Merak edip baktım son mesajıymış gerçekten. Sonum oraya gidecek mi acaba
    Mutlaka eksik şeyler vardır diye düşünüyorum. Çünkü format sonrası bu problemi yaşadığınıza göre, bir yazılımın kurulu olmamasından kaynaklı olacağını düşünüyorum.

    Driver booster yazılımını kurup bilgisayarda eksik olan driverların kurulmasında fayda olabilir.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    1,234
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Tavsiyem harici nvidia ekran kartını çıkart öyle dene. Büyük ihtimal sorun düzelir. Fanlar biraz fazla ses yapar ama düzelir.

  4. #14
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Mutlaka eksik şeyler vardır diye düşünüyorum. Çünkü format sonrası bu problemi yaşadığınıza göre, bir yazılımın kurulu olmamasından kaynaklı olacağını düşünüyorum.

    Driver booster yazılımını kurup bilgisayarda eksik olan driverların kurulmasında fayda olabilir.
    booster yükleyip eksik alakasız (kamera ses bağlantı) birkaç güncelleme yaptım. oyuna tekrar girdiğimde can ve mana gösteren barda kayboldu Bir şey dikkatimi çekti. Ne zaman M harfine basıp harita açıp kapatsam genir barı ekranın tam ortasına geliyor. çekip başka yere koyuyorum tekrar harita açıp kapatıyorum yine ekranın ortasında bir yere geliyor.
    Bu sorunla karşılaşmaya başladıktan sonra olan bir başka ayrıntı da launcher dolduktan sonra 2 3 sn bekleyip öyle start geliyor. Her zaman anlık dolardı launcher. K.O. kısayolunu çalışıtırıp starta basmam arasında eskiden 1 sn olmazdı. artık 3 4 sn var.

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    619
    Arkadaşlar W10 kullanıyorsanız format attıktan sonra güncellemeden driverleri kendisinin yüklemesine izin verin 2 3 saat kullanmayın her hangi bir sorun kalmasın . Crack atmak ise zaten kolay .

  6. #16
    Quote Originally Posted by JETONNNNNNN View Post
    Arkadaşlar W10 kullanıyorsanız format attıktan sonra güncellemeden driverleri kendisinin yüklemesine izin verin 2 3 saat kullanmayın her hangi bir sorun kalmasın . Crack atmak ise zaten kolay .
    Zaten kendi yükledi. win 10 orjinal. evde 2005 senesinde alınmış laptop var saf win 10 yüklü pc de 1 hesap makinası 1 de knight online yüklü. hesap makinasını bazen açmıyor ama KO devamlı açabiliyor. Bu PC ile açamıyorum arkadaş

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    619
    Quote Originally Posted by sempatikpotcu67 View Post
    Zaten kendi yükledi. win 10 orjinal. evde 2005 senesinde alınmış laptop var saf win 10 yüklü pc de 1 hesap makinası 1 de knight online yüklü. hesap makinasını bazen açmıyor ama KO devamlı açabiliyor. Bu PC ile açamıyorum arkadaş
    Daha 1 hafta önce çok eski bir pc buldum duo işlemcili onu tamir ettim W10 yükledim düzgün bir biçimde oyunu indirdim ve o pcde bile bir sorun yaşamadım acaba siz bir şeyi yanlış yapıyor olabilir misiniz ?

  8. #18
    Bilgisayarımı deneme amaçlı 2 farklı oyun yükledim. 2 sinde de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama k.o da paylaştığım görseldeki gibi sıkıntı yaşıyorum.
    Bu görselde ki gibi bir hata yaşayan biri olur da çözümü bulursa buraya mesaj kondurursa sevinirim. oyun çalışanlarında bu işlerden anlayan yok yada daha kötüsü oyuncu ile ilgilenen yok anlaşılan.
    Last edited by sempatikpotcu67; 07-08-2021 at 08:40 AM.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    19
    Sorun çözüldü mü ?

  10. #20
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,563
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by canersubasii View Post
    Sorun çözüldü mü ?
    Ekran kartınızın modeli nedir?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •