Results 1 to 5 of 5

Thread: Mouse Hk.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    18

    Mouse Hk.

    bu modelde mause kullanıyorum programlana bilir tuşları mevcut üzerinde 8 tuş bulunuyor ben bu tuşlara skill ataması yapsam ceza alırmıyım sadece tek skil olarak sürekli tekrarlama yapmayacak priest oyuncusuyum sağ tık gibi 1 kere tıkladığımda 7ye koydugum pot basıcam başka tuşa tıkladığımda 8e koyduğum malice atıcak gibi sayı ataması yapmak istiyorum
    Last edited by xBionic; 05-23-2021 at 09:33 AM.

  2. #2
    Moderator _DizzyMask_'s Avatar
    Join Date
    May 2018
    Posts
    1,780
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

    Bahsettiğiniz durumda kullanabilirsiniz sorun yaşamazsınız. Ancak bu tuş atamalarına bir de zaman tekrarlatma ekleyip loop'a sokarsanız bu durum makroya girer ve ceza alabilirsiniz.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    18
    teşekkür ederim zaman ayarlama gibi niyetim yok

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    18
    peki bu mausun probramlayıcını bilgisayarda tutmamda sorun yaşarmıyım makro ataması yapmıcam ama sonuçta ayarlamam için pc de yüklü olması lazım orjinal üreticinin kendi programı

  5. #5
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,412
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by cur_3h5YU7Cj View Post
    peki bu mausun probramlayıcını bilgisayarda tutmamda sorun yaşarmıyım makro ataması yapmıcam ama sonuçta ayarlamam için pc de yüklü olması lazım orjinal üreticinin kendi programı
    Farenin resmi donanımın yazılımını yükleyebilirsiniz. Bu nedenle ceza almazsınız.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •