Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    JR'de Bdw de Sw Atmamak ban sebebi mi?

    Merhabalar, jr lerde 10mlik sw sc almayıp pk ortasında ice yediği için veya paper mage olduğundan tek yiyip öldüğü için sw isteyen tiplere sw atmadığımızda disturbinden ban yer miyiz? Yani bir rogue jr olsun bdw olsun sürekli partisine sw atmak zorunda mı?

  2. #2
    evet lütfen biri cevaplasın geçen bana sw atmadılar banlamazlar heralde diyip video almadım. eğer ban sebebiyse leşlerimin arasına bu tipleride almak isterim suana kadar 7 kişi banlattım jr de

  3. #3
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    6,985
    Selam,

    Rahatsız Edici Oynanış > * (4) Parti halinde girilen bir etkinlikte kişilerin kasıtlı olarak rolünü yerine getirmemesi.

    Davranış Kuralları

    Bu durumun detaylı kontrollerini CR ekibi yapmaktadır. Benzer bir durum ile karşılaşırsanız geçerli kanıtlar ile bildirimde bulunabilirsiniz.

  4. #4
    Senior Member angelrock's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1,262
    Quote Originally Posted by Snezeee View Post
    Merhabalar, jr lerde 10mlik sw sc almayıp pk ortasında ice yediği için veya paper mage olduğundan tek yiyip öldüğü için sw isteyen tiplere sw atmadığımızda disturbinden ban yer miyiz? Yani bir rogue jr olsun bdw olsun sürekli partisine sw atmak zorunda mı?
    "Parti halinde girilen bir etkinlikte kişilerin kasıtlı olarak rolünü yerine getirmemesi" Kasıt veya art niyeti olan oyuncu genelde ya hiç atak yapmaz, oyundan süre bitmeden çıkabilir, afk olabilir veya ezik skiller vurup etkinliği sabote edebilir, bu bağlamda sw atmayan bir rogue için kanıt sunulduğunda bunun dışında geriye kalan her şeyi dört dörtlük yapıyorsa raporu inceleyen kişi almış olduğunuz raporda kasıt görebilir mi? öncelikle bu soruyu tartışmak gerekiyor. Diğer bir örnek ise, bu oyuncunun tüm odalarda(jr'de) veya tüm etkinlikte defalarca ikaz edilmiş olmasına rağmen sw atmadığı görüntüler üstüne diğer oyuncuları sw istediği için terslediği video görüntüleri olursa bu kanıtta kasıt var mıdır? yorumu size bırakıyorum. PK esnasında sw yi erken ya da gecikmeli atmak o anki strateji ile alakalıdır sw atmak için durup düşüneceği sürede oyuncunun kritik bir kill alma ihtimali varsa stratejik olarak bunu geciktirme hakkı vardır. Böyle bir ban şekli davranış kurallarında yoktur.
    Last edited by angelrock; 05-08-2021 at 08:50 AM.
    ADALETİN AKLINI KAYBETTİĞİ YERDE FELSEFE SUSAR. Denis DİDEROT

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    669
    Skill bar'a swift koymamış bir diğer rogue daha. Silver gem zaten 2.3m. 200 mana pot harcıyorum priest ile oynarken. Bir de sw sc mi basayım? Sanki karşısı full sc oynuyor.
    Hem madem böyle ufak tefek harcamalar umrunda değil, benden sana tavsiye jr dediğin şey yarım saat sürüyor gittin bastın bekledin falan filan. Yarım saat cz farm'da 2+bus alabilirsin veya mastadondan alırsın aynı kazancı.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4
    Tamam da burda rogue nin rolü sw atmak mı? O zaman biz bırakalım işi gücü adamlara sw atalım olur mu öyle şey. Hali hazırda sc ile sağlanabilen şeylerin karakterlerin rolü haline getirilmemesi gerekiyor. Sw sc ile gerçekleşebilen bir şey niye benim rolüm olsun.

    Kardeşim sw sc basmadan jr mi oynanır priestte yapmayın lütfen. Bir ice ok yesen nasıl kaçıcaksın? Rogue sana sw ile mi uğraşsın karşı pt ile mi? Ben sw atmayan birisi değilim. Ama adam girmiş paper setle pk da dayanamıyor tek yiyor, yetmiyor millete laf ediyor. ben buna sw niye atıyım? Tipi görsen iyi yapmışsın bile dersin yani o derece diyorum sana.
    Last edited by NightOwl; 05-08-2021 at 09:39 AM.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    669
    Kimse pk'nin ortasında de sw istemiyor. Call alınır ESC alınır sonra sw istiyor millet. Ben ne rogueler gördüm daha jr baslarken light feet basıyor ilk odaya gidiyor tek başına.
    Senin mantığına göre ben de buff atmayayim. Nasılsa satılıyor pus'ta.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4
    Herkes kendi gördüğüne göre yorum yapıyor. Arkadaş senin kural diye koyduğun şey her alanı kapsar. Adam sw atmadı diye banlanma tehdidi altında mı oyun oynayacak? Bu adamın rolü bu değil. Rogue nin rolü sw atmak değil arkadaşlar. Karakterde bir özellik var diye siz onu o karakterin rolü haline getiremezsiniz. O zamana magede ice defans skili var atmadı diye onuda banlayalım? Karakterin asıl rollerini düşünmüyorsunuz. Bunu düşünmeme sebebiniz de sırf o sw sc ye para vermemek. 2 jr de onun için kazanın ne olacak? Hele yeni serverlarda sudan ucuz zaten.

  9. #9
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    6,985
    "Karakter ice yedi, cure alındı ve swift istedi. Hemen arkasından swift atmadım diye ceza aldım." tarzında bir durum zaten olamaz. Yukarıda da belirttiğim gibi bu durumun detaylı kontrollerini CR ekibi yapmaktadır.

  10. #10
    Senior Member RealJomey's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    139
    O zaman bende str priestim ile buff ac atmayayım . Bende bu skill var diye bu benim görevim mi olacak yani. Helis skillimde var mesela ve stratejime göre de benim görevim rakibe hasar vermektir.Sonuçta buff ve ac scler pusta satılıyor. Çok da pahalı değiller. Magelerde call almasın esc almasın o zaman . Bunları kullanabiliyorlar diye adamların tüm görevi bu mu ? Alan skilleri ile sürekli oynasın dursun. Partysine destek versin. Bahsettiğiniz mantıktan bu çıkıyor tam olarak. Roguenin tüm görevi sw atmak değildir fakat burda akıllı olmak ve oyunu iyi takip etmek gerekir. O an priestin ice yemiş ve cc almışsa , rakip partydende priestini zorlamaya geliyorlarsa sende rogue olarak zahmet olmazsa eğer bi sw at ve priestini oynat.Nasılki priest sizin yediğiniz dblerden sonra cc üstüne +ac atıyorsa sizin de aynı özeni göstermeniz gerekir. Ama şunu da unutmayalım ki tam o sırada karşıdaki adamı kovalıyorsun rogue olarak o sırada da priestin sw istedi . Tabii ki de prieste sw atmak yerine adamı kovalamaya devam edersin ama müsaite düştüğün ilk anda da sw atmak zorundasın. Eğer kazanmak istiyorsan.
    İstediğiniz gibi biri değilsem eğer isteklerinizi değiştirin. Ben Değişmem !!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form