Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Shader hk.

  1. #11
    Senior Member basardurgun1's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    231
    Nickname
    Lostofworld
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    no clan
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    gt730 invida ekran kartı 8gb hyperx ram ile aynı sorun bende de var. oyun hatalı. veriyi sildiğimizde ekran kartı sorunu olsaydı silmek değil değiştirmek çözüm olurdu. mantıksız gelip geçer öneri olmuş. sorun devam ediyor bilginize. iletmenizde fayda var.

  2. #12
    Moderator IBlackWicked's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9,104
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by basardurgun1 View Post
    gt730 invida ekran kartı 8gb hyperx ram ile aynı sorun bende de var. oyun hatalı. veriyi sildiğimizde ekran kartı sorunu olsaydı silmek değil değiştirmek çözüm olurdu. mantıksız gelip geçer öneri olmuş. sorun devam ediyor bilginize. iletmenizde fayda var.
    Bugün bu sorunu yaşayan bir kısım oyuncular temiz kurulum ve ekran kartı ayarlarını değiştirmelerini önerdim ve sonuç aldılar. İkinci önerimi deneyebilirsiniz. Nvdia denetim masası > 3d Ayarların Yönetilmesi > Varsayılanları Geri Yükle ayarlarını uygulayıp PC tekrar başlatıp giriş yapmayı deneyin.



    Gelip geçer bir şeyler yazmıyoruz, elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Bugün bu şekilde bildirimde bulunan kişilere bu öneriyi yaparak yardımcı oldum. Size bunu yazmadan önce kendi klanımda bir arkadaşımın sorununu da bu şekilde çözdüm.

    Eğer eski bir sisteme sahipseniz sorun yaşayabilirsiniz, desteklemeyebilir. Bunun için de Classic mode var.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    bende de aynı ekran kartı var ( RX 5500XT 8GB ) temiz kurulum yaptım ama sorun hala devam ediyor.

  4. #14
    Moderator IBlackWicked's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9,104
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by necromantic1 View Post
    bende de aynı ekran kartı var ( RX 5500XT 8GB ) temiz kurulum yaptım ama sorun hala devam ediyor.
    Size de aynı şekilde öneride bulunacağım. Ekran kartı ayarlarınızda manuel olarak daha önce bir ayar yaptıysanız sıkıntı yaratıyor olabilir. Ayarlarınızı varsayılan olarak uygulayıp bilgisayarınızı tekrar başlatıp denemenizi isteyeceğim.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by IBlackWicked View Post
    Size de aynı şekilde öneride bulunacağım. Ekran kartı ayarlarınızda manuel olarak daha önce bir ayar yaptıysanız sıkıntı yaratıyor olabilir. Ayarlarınızı varsayılan olarak uygulayıp bilgisayarınızı tekrar başlatıp denemenizi isteyeceğim.
    zaten önceden hiçbir ayar yapmamıştım ama yine de fabrika ayarlarına sıfırladım ve düzelmedi. bence ekran kartının uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

  6. #16
    Bende de Sapphire Pulse 5700 XT var. Aynı sorunu yaşıyorum. Oyunu silip siteden tekrar indirdim. Ekran kartı güncelleştirmelerini yaptım Hala sorun devam ediyor.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1,178
    Nickname
    Lich - Fsociety
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    NeverDieTurkey
    Race
    El-Morad
    ekran kartı ayarlarınızda amd için ve nvidia için tüm ayarları varsayılana getirin birde öyle deneyin yoksa classic moda geçip devam edin düzeltilmesini bekleyin.

  8. #18
    Moderator IBlackWicked's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9,104
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by gurki View Post
    ekran kartı ayarlarınızda amd için ve nvidia için tüm ayarları varsayılana getirin birde öyle deneyin yoksa classic moda geçip devam edin düzeltilmesini bekleyin.
    Dediğiniz gibi Nvidia için varsayılan ayarlarda bir sorun gözükmüyor. AMD'nin bu ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir, durumla ilgili net bir bilgi alana kadar klasik mod kullanılabilir. Bu durumu mesai saatleri içerisinde bildireceğim.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    umarım en kısa sürede çözülür çünkü şu anda bu sorunu yaşayanlar için classic mode da bozuk diyebilirim. classic mode yaptığımda eskisinden çok daha kötü bir görüntü oluşuyor. özelikle eslant ve moradonda yeni grafikleri açtığımda mavi kare oluşan bölgeler classic mode yaptığımda diğer bölgelerden tamamen uyumsuz bir şekilde parlayıp yürürken titriyor ve bu da göz yoruyor.
    çözüm uzun sürecekse veya hiç çözülmeyecekse en azından benim gibi bu sorunu yaşayanlar için classic mode yaptığımızda tamamen eski grafiklere dönülmeli yani hiç güncelleme almamış şeklinde olmalı. durduk yere oyun bozulmuş gibi bir şey oldu çok can sıkıcı.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    6
    Ayni sorun bende de mevut. Amd radeon rx 5600 kullaniyorum. ÇÖzÜme ulaŞan yazarsa sevİnİrİm.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •