Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7

    Angry Oyunu yüklüyorum launcher de ne start ne options hiçbir şey tıklamıyor start gelmiyor

    Başlıkta dediğim gibi yüklerken sıkıntı yok yükledikten sonra böyle oluyor silip yükledim kaç kere hala daha aynı. Nasıl çözüm bulabilirim ?

  2. #2
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3,025
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Selam.

    Eğer eski setup dosyası kullanıyorsanız oyunu sildikten sonra PC yeniden başlatıp, aşağıdaki linkten indirdikten sonra kurulum yapmayı dener misiniz?

    Download

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    Şimdi deniyorum inşAllah olur hocam , haberdar edeceğim sizi. Kaç gündür çözemedim bu sıkıntıyı. İlginiz için teşekkürler.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    Maalesef hala daha aynı sıkıntı devam ediyor. Yükledim verdiğiniz linkten kurdum fakat launcheri açıyorum start gelmiyor. Ne start ne home page ne options hiçbir şeye tıklanmıyor da. Start da vermiyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun..

  5. #5
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,415
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    İlk olarak Dns ayarlarınızı değiştiriniz. 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaptıktan sonra Başlat > Çalıştır > CMD yönetici olarak çalıştırıp gelen pencereden ipconfig /flushdns işlemini gerçekleştiriniz. Ardından modemin fişini çıkartıp takınız.

    Eğer yine olmadıysa telefonunuzun internetini kullanarak deneyiniz.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    DNS değiştirdim çözüm olmadı komple internet gitti. Telefonu nasıl bağlayabilirim ? Bir haftadır olmadı maalesef her şeyi deniyorum.

  7. #7
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3,025
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Windows defender ya da antivirüs varsa devre dışı bırakıp dener misiniz?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    Burası iş yerimin bilgisayarı kaspersky var kaldıramıyorum maalesef şifreyi bilmediğim için. Buna rağmen bir çözüm yok mudur ?

  9. #9
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3,025
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Yenigul View Post
    Burası iş yerimin bilgisayarı kaspersky var kaldıramıyorum maalesef şifreyi bilmediğim için. Buna rağmen bir çözüm yok mudur ?
    İş yeriniz ise muhtemelen kullanılan firewall ya da Kaspersky engelliyordur. Baştan söyleseydiniz keşke Bunun bir çözümü yok maalesef ya da bu konuda görevli personelle aranızın iyi olması gerekiyor.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    Pekala. Teşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz için. Nasip olmadı yıllar sonra oyuna dönmek

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •