Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7

    Raporlama Hakkında

    oyunda anladığım kadarıyla makroyu direk kullanırsan ceza alıyosun ama genie altına açarsan serbest sanırım çünkü bu şekilde oynayan herkes hiçbir ceza almıyor şikayet ettiklerim de hala oyunda aynı şekilde devam ediyolar şimdi yine bitanesini şikayet edicem ve yine hiçbişey yapılmayacak muhtemelen eğer serbestse bende kuracağım genie altına böyle adil olmuyor slota ks gelip alttan z makrosuyla her mobu önce seçiyolar
    Last edited by GamesDepot; 04-14-2021 at 03:32 PM.

  2. #2
    Moderator xBionic's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    3,003
    Merhaba,
    Makronun her türlüsü yasak.
    Tespit edilmesi halinde hesabınız ceza alır.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by xBionic View Post
    Merhaba,
    Makronun her türlüsü yasak.
    Tespit edilmesi halinde hesabınız ceza alır.
    peki benim şikayet ettiğim hesaplara neden hiçbir ceza verilmiyor o zaman.Adama diyorum vidyonu atıcam crye at güzel çıktım mı vidyoda sanki bişey olucak diyo bakıyorum yine aynı yerde aynı şekil kasıyor

  4. #4
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7,753
    Quote Originally Posted by aklaziyan View Post
    peki benim şikayet ettiğim hesaplara neden hiçbir ceza verilmiyor o zaman.Adama diyorum vidyonu atıcam crye at güzel çıktım mı vidyoda sanki bişey olucak diyo bakıyorum yine aynı yerde aynı şekil kasıyor
    Merhaba,

    Konunuz arşive taşınmadan önce raporunuzu kontrol edebilir ve bilgi edinebilirsiniz. Henüz yeni raporlama yaptıysanız işlem sırasında olabilir ya da yanlış raporlama da yapıyor olabilirsiniz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •