Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    157
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad

    Sürekli dc problemi

    evde süperonline işyerinde ttnet olmasına rağmen ortalama 3 saatte bir dc problemi

  2. #2
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,342
    Selam,

    Genel bir bağlantı sorunu bulunmuyor, iki sağlayıcıda da aynı cihazı kullanarak mı giriş yapıyorsunuz?

  3. #3
    Sorun bende de mevcut, karakter ekrana gelip enter dediğim zaman dc veriyor sürekli.
    Last edited by Karakartal348; 03-17-2021 at 07:52 AM.

  4. #4
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,342
    Quote Originally Posted by Karakartal348 View Post
    Sorun bende de mevcut, karakter ekrana geldip enter dediğim zaman dc veriyor sürekli.
    Aynı hesap üzerinde farklı bir karakterinize giriş yapabiliyor musunuz?

  5. #5
    Quote Originally Posted by NightOwl View Post
    Aynı hesap üzerinde farklı bir karakterinize giriş yapabiliyor musunuz?
    Diğer serverlar için de dc problemi geçerli.
    Last edited by Karakartal348; 03-17-2021 at 08:06 AM.

  6. #6
    Bende Sirius Sever 3 te yaşıyorum bazen durup dururken dc veriyor . Pazara bırakıyorum bazen bir bakıyorum arkamdan dc olmuş yoğunluktan olabilir . Server 2 ye geçtim denedim hiç dc vermedi =)

  7. #7
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,342
    Quote Originally Posted by Karakartal348 View Post
    Diğer serverlar için de dc problemi geçerli.
    Modemi resetleyip tekrar dener misiniz?

  8. #8
    Quote Originally Posted by NightOwl View Post
    Modemi resetleyip tekrar dener misiniz?
    DNS, modem resetleme gibi işlemleri yaptığım halde olmadı. İnternet sağlayıcısını arayıp IP değişikliği istedim, sorunum çözüldü. İlgi alakanız için teşekkür ederim.

  9. #9
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,342
    Quote Originally Posted by Karakartal348 View Post
    DNS, modem resetleme gibi işlemleri yaptığım halde olmadı. İnternet sağlayıcısını arayıp IP değişikliği istedim, sorunum çözüldü. İlgi alakanız için teşekkür ederim.
    Rica ederiz, keyifli oyunlar.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    624
    arada gidiyor anlamsız olarak 4 pc var 1 yada 2 si oluyor saçma sapan bir durum söz konusu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •