Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    13

    Kapatılan konu hk

    15 yıldır bu oyuna emek vermiş biri olarak, yıllarca yaşanan mağduriyeti göz önüne alırsak kullandığım uslup az bile kalır. Nerede nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilen, yaşını, eğitimini almış bir bireyim; bu birincisi. Bir diğeri ise, ortada uslupsuzluk bir durum yok! Şayet, arkadaş demem size ağır geldiyse eğer bu sizin sorununuz. Ayrıca, uzaklaştırma alırsınız vb gibi cümlelerde ''Tehditvari'' cümlelerdir, bende size bunu hatırlatmak isterim...

    Bir diğeri ise, açılan konular sonuca ulaşamadıktan sonra; ne bizim konu açmamız, nede sizin cevap vermenizin bir önemi yok!

    Burada ki insanlar size para yatırıyor ve karşılığında sizden hizmet bekliyor tehdit değil !!!

    Eğer ki, bir şeyi defalarca söylemek zorunda kalırsa insan, uslubuda değişir, davranışıda !!!

    Şimdi sizden, bu insanların mağduriyetini anlayıp gerekli yerlere iletmenizi ve olaya bir patron edasıyla değil de bir yönlendirici olarak bakmanızı ''RİCA'' ediyorum.

    Esenlikle.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    336
    Nickname
    Disloyal
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (3)
    bu şikayet konularında sadece skclucky'i görüyorum

  3. #3
    Aslına bakarsanız şöyle de bir gerçek var .. ''Ego''.
    Ne yazık ki burada da bunu çok fazla görüyoruz. En başta şu söylemlerin artık kullanılmaması gerekiyor;
    * Ceza alabilirsiniz.
    * Uyarıdır.
    * Üslubunuza dikkat edin.
    * Kullandığınız kelimelere dikkat edin. vsvs... Yani tehditvari söylemlerin genelinden kaçınmak lazım.
    Burada boy göstermek yerine moderatörlüğün icaplarını yerine getirmek lazım. Çok iyi yapan da var, yapamayan da.. Bakın arkadaşlar özellikle forum kültüründe ''kimse vazgeçilmez değildir''.

    Ha ben böylesiniz ya da böyleler demiyorum ama illa ki içinizde vardır, yoksa bu şikayetler boşuna gelmez.. Adı geçen arkadaşı tanımıyorum, bu olaya da şahit olmadım kendisini zan altında bırakmak istemiyorum ben genel konuşuyorum, varsa bu tipte kişi ya da kişiler onlar üzerine alınsın..

    Son isimlerden Don Jose mesela moderatörlüğü çok iyi idare ediyor. Eskilerden Alonso mudur nedir tanımıyorum kendisini ama o çok iyidir mesela.. Şahsen moderatörlük sınıfından sorumlu olan kişi olması gerekir, çünkü forumlarda buna ihtiyaç var, bu görevi kaldırabilecek isimlerin o sıfatta olması lazım.. Ben daha Alonso adlı moderatöre gidipte sorununu çözemeyeni görmedim ..

    Ben burada bir revizyonun şart olduğunu düşünüyorum. Mod ekibiyle alakalı bir revizyon yapılabilir, ama yapılmıyor nedense. Bunun sebebi ise ya çok iyi idare ediyorlardır ya da bildiklerini paylaşmalarından korkuluyordur.. Ben bir oyuncu olarak böyle düşünüyorum.. Katılmayabilirsiniz ama benim düşüncem böyle.

    Sevgilerle ..
    İnsanoğlu fazla zulüme kaçma, haddin bildirirler bey paşa olsan...

    Haksızlık karşısında susan dilsiz ŞEYTANDIR.
    Hz. Muhammed


  4. #4
    Senior Member SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7,946
    Merhaba,

    Öncelikle doğru bir dil ile dilediğiniz her şeyi eleştirebilir ve fikir belirtebiliriz fakat bunu yaparken dediğim gibi üslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor.

    Siz nasıl bizden daha anlayışlı olmamızı bekliyorsanız biz de sizden aynı şekilde anlayışlı olmanızı beklememiz en doğal hakkımız. Ki ben size orada kuralları gözden gecirmenizi ve bu üslup ile devam etmeniz durumunda uzaklaştırma alabileceğinizi vurguladım. Çünkü daha önce bizlere direkt olarak hakaret edilen konular olduğu için kuralları hatırlatma gereği duydum. Fakat sizin yorumunuzu da dikkate alacağım.

    Son olarak, açılan konuları ve önemli gelişmeleri ekibe aktarıyor ve bunları tartışıyoruz.

  5. #5
    Ama şu da var ki insanların moderatörlüğün ne demek olduğunu da bilmeleri lazım. Bazen görüyorum bir mod'a sunucuyla alakalı bir şikayet ya da sorun yazanlar oluyor. Ya da server sırasıyla alakalı soru soranlar oluyor ya da JR deva ölmüyor mod bir şey yapın diyenler .. Bazen modları da anlamak lazım, işleri pek kolay olmayabilir
    İnsanoğlu fazla zulüme kaçma, haddin bildirirler bey paşa olsan...

    Haksızlık karşısında susan dilsiz ŞEYTANDIR.
    Hz. Muhammed


  6. #6
    Registered Users
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10,993
    Selam,

    Kapatılan konuyu ve forumda daha önce gönderdiğin geçmiş postları inceledim. Gördüğüm kadarıyla aralarında agresif tutumda olanlar var. Forum içerisinde offensive, yeri geldiğinde hakarete varabilecek tarzda postlara izin vermiyoruz.

    Herhangi bir konuda şikayet ya da memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz, oyun içerisinde yaşadığınız herhangi bir şey sizi sinirlendirebilir ancak resmi platformlarda bunu daha sakin ve kurallara uygun şekilde yazmalısınız. Lütfen bundan sonraki postlarınızda bunu dikkate alın.

    Konu yoruma kapatıldı.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form