Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    313
    Merhaba,işlemci üzerindeki termal macununuzu enson ne zaman yenilediniz acaba ?

  2. #22
    Hocam skill barını 1-8 arası komple boşalt. Bi item vardı oyunda artık kullanılmayan o kastırıyordu galiba.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by GREENEESsssss View Post
    Merhaba,işlemci üzerindeki termal macununuzu enson ne zaman yenilediniz acaba ?
    merhaba hocam, sistem 4 aylık 1 ay önce formata götürdüğümde yaptırmıştım

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by lnTheSystem View Post
    Hocam skill barını 1-8 arası komple boşalt. Bi item vardı oyunda artık kullanılmayan o kastırıyordu galiba.
    denedim aynı hocam

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    18
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Sorun devam ediyor arkadaşlar.

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    18
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    1000 Kişi görmüş konuyu, yardımcı olacak bir mod, gm yok mu?

  7. #27
    Öncelikle iyi forumlar sonralıkla yukarıda yazılanların alayına güzel bir açıklama getireceğim ben yıllardır farklı sistemlerle bu oyunu oynadım.

    İşletim sistemim AMD Ryzen5 2600 3.4-3.9GHZ
    Ekran kartım GTX 1660 Super 6gb o.c 192 bit
    Ram 2x8 gb Crucial 3000mhz ram
    Freesync 75Hz monitör ile bu sistemi kullanıyorum ve herşeyim baştan sona güncel win10 key para ile aldım herşeyim orjinal yani,

    Şimdi burda oyun öncelikle İntel 'e optimize çalışıyor onu itiraf edeyim (i3 9.nesil ucuz ve tavsiye ederim bütce varsa i5 ve üstüne çıkın)ancak yeni çıkan AMD işlemciler bu olayı ortadan kaldırıyor şöyle ki Twich deki yayıncıların sistemleri yayın altında yazar bakın yüzde 60 intel ise yüzde 40 AMD kullanıyor ve donma kasma yaşanmıyor, ancak

    Ekran kartınız AMD ise bu oyunda FPS alamazsınız asas oynarken zorlanırsınız, diğer mod ları belki biraz daha fazla iyi oynarsınız ancak alacağınız oyundaki FPS max 50 60 dır. Ben yukarıda belirttiğim ekran kartını almadan önce RX570 8gb 256 bit ekran kartım vardı değiştirdim yukarıda belirttiğim ekran kartını aldım ve +50 FPS arttı otomatik yani sen ekran kartını Nvidia alman lazım AMD kullanan bazı kişiler her ne kadar akıcı deselerde gözlerinde sorun var diyorum FPS ne olduğunu algılayamıyor olabilirler
    GT 700 GTX 1000 serisi bi ekran kartı al donma gidecektir. sadece bu oyunu oynuyorsan sıfır veya düzgün çalışan bi GT serisinden al yeter.

    Gelgelelim dier soruna İşlemcim AMD olması sebebiyle C.z de FPS 80-120 lerde olmamasına rağmen, asas ile koşarken Mobları veya saldıracağım birşeyi Z ye alınca anlık 1sn lik donma bende yaşıyorum kanıtı bu ( ) video bunun sebebini bende bilmiyorum büyük ihtimalle işlemci AMD olması ama AMD kullanıp bu sorunla karşılaşmayanlarda var. Ben sistemimde sadece KO oynamıyorum başkaca yüksek grafikli oyunlar oynadığım için İşlemcimi değiştirmek istemiyrum çünkü bunun seviyesindeki intel işlemci daha pahalı ve O.C özelliği yok
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Last edited by isoo9001; 02-11-2021 at 07:18 PM.

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    17
    Sorun devam ediyor arkadaşlar, destan gibi kalabalık bir serverda oynadığım için oyunu bırakma noktasına geldim.

  9. #29
    Quote Originally Posted by ogu_gbRkUfYB View Post
    Sorun devam ediyor arkadaşlar, destan gibi kalabalık bir serverda oynadığım için oyunu bırakma noktasına geldim.
    kardeşim sorunun ekran kartıyla ilgisinin olduğunu söyledik ya iyi okumuyorsun galiba en son yazdığım şeyi, bu oyunda işlemciye bile gerek yok ekran kartını çıkart öyle bile oynarsın... Nvidia alacaksın bu kadar

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    547
    Nickname
    Juliett
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    WeWillRockYou
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Ben yerinde olsam donanım konusunda yardımcı olabilecek forumların birinde çare arardım.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •