Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Question Şikayet konusu hakkında..

    Nezamandır aklımda olan bir konu, oyun ile ilgili herşeyi şikayet edebilmemiz için forumda imkanlar var sorunların bugların düzeltilmesi için, lakin gerçek dünyanın heryerinde internet dünyasının ve oyun dünyasının heryerinde olan Çalışanları Şikayet etme bölümü Burada neden yok? Domenicowacco yayınında yanlışlıkla ifşa olan CZ Nin kuytu köşesinde kesilen bahçe bosları Hakkında bir açıklama yapılmadı hemen üstü örtüldü, Okadar para harcıyoruz ve hakkımız çalınıyor artık hakkımı aramaya korkuyorum çünkü karşımdaki yetkiliye güvenmiyorum malum yıllardır olan şeyler ortada daha 2 hafta önce olan bu cz deki slot taşı kasma olayıda ortada eski gm lerin internet cafe açıp 30-40 bilgisayar knight online oynamaları da ortada. Bu konular hakkında cevap bekliyorum gerçi konuyu kapatacaksınız kesin ama belki herşey sandıgımız gibi değildir.

    (Hesabıma baktıgınız zaman pek para harcamadıgım görünebilir çünkü, malesef forumda hakkımızı aramaya korkar olduk illegal bir şey yapmasakta sırf hakkımızı aradıgımız için ban yiyebiliriz korkusu var )
    (Konu Video kayıt esnasında alınmıştır)

  2. #2
    Moderator NativeBrutal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6,369
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

    Öncelikle bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan ve kulaktan duyma bilgilerle konu açmamanı öneririm. [Güncelleme Notu] 22.12.2020 konusuna göz atarsan sorunun cevabını bulacaksın. Gmler veya modlar hakkında bir şikayetin varsa Gm takım lideri Khenarth'a discord üzerinden ulaşabilirsin. Hakkınızı ararken asılsız ithamlarda bulunmanız, haliyle ceza almanıza sebep olacaktır. Mod ekibi olarak forum ve discord'ta sınırları aşmadıkça kimseyi cezalandırmamaya özen gösteriyoruz. Lütfen sizde bir konu açmadan önce forum kurallarına göz atın.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form