ben dc kanalında hile bildirimi yapılan bir kanal ismi göremedim bugüne kadar
arkadaşlar. 1 karakterin banlanması muhabbeti sürdükçe bu iş bitmez. bu işin detaylı takibi gerekiyor. bu adamlar kutuları alıyor ama napıyor sonra? buna bakmanız lazım. kime satıyor, kime trade atıyor da teslim ediyor. bunları inceleseniz zaten mesele kalmayacak. adamın belki pazar charı var içinde 1k kutu biriktirmiş. o charı bir banla bakalım sen bi daha uğraşacak mı bu meselelerle.
şimdi şunu diyebilirsiniz. buy pazarlara atıyolardır napalım elalemin pazarını mı banlayalım. o zaman şuna bakarsınız. hep aynı pazara mı atıyor? öyle yapıyorsa o pazarı banla gitsin. kısacası açığını yakaladığınızdan emin olduğunuz an hepsini kapatın. yoksa hırsız içerdeyken kapı kilit tutmaz. içerde satışları sürdüren adama müdahale olmadıkça dışardan birileri kutuları toplayıp içerdekine teslim etmeye devam eder. tümünü detaylı incelemeyle bulup çıkarmanız gerekiyor. artık gm lerden bu konuda adımlar istiyoruz.
edit. hatta artırıyorum. satış yaptıkları sitelerle görüşüp oradaki hesaplarına kadar bloke ettirin. oyunumdan bu adamın para elde etmesini istemiyorum diyin her şeyiyle kapattırın. gerçekten mücadele etme niyetiniz varsa emin olun gidilebildiği yere kadar gidilir illa ki. yeter ki niyet olsun.
Şuan bu 2 kişinin videosunu yükledim 1 ini reportladım digerininde videosunu yüklüyordum demekki mod olmak gerekiyormuş.Bu kadar hızlı banlanıyorlarsa.Bu ülkenin her yerinde torpil ayrımcılık var oyunda bile var şaka gibi ..
Madem bu kadar hızlı banlanıyorsa bu CR niye bu kadar yavaş ilerliyor ???
Kaynak isteyenlere Alın size kaynek illa mod olmak gerekiyor demekki.Biz güvenilir değilizŞaka gibi Videolarıda var isteyene atarım hiç sıkıntı değil fakat 6 ncı sıradaki de k0xperdi onu gözden kaçırmışsınız sayın mod
![]()
Last edited by NightOwl; 12-25-2020 at 05:19 AM.
Benim dc'den 4 gün önce bildirdiğim kişi hâlâ duruyor. Videosunu da foruma attım. Hem de gündüz bildirmiştim. Önceden 10 gün banlanmayan char da gördüm. Hadi gece anlık bildirim dönüş olmaz da gündüz bildirdiğimiz adama işlem yapılmaması garip. Aynı kişiyi dc üzerinden ikinci defa bildirince de tekrar bildirmeyin, yetkiniz alınır, eminseniz foruma videolu bildirin diyorlar. Ee foruma da attık 3 gündür sabitlenmedi bile konu. Ne olacak bu hilecilerin hali?
Biz yanlış kanala mı bildiriyoruz acaba?![]()