Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 71
  1. #61
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,764
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba arkadaşlar,

    Genel olarak kontrol ettiğimizde herhangi bir sorun gözükmüyor. Eğer sorun yaşamaya devam ediyorsanız, Xigncode.log dosyasını sildikten sonra tekrar hata almanız durumunda log dosyasını yeniden bizlere gönderin lütfen.

  2. #62
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    50
    Class
    KO -> Mage
    Xigncode hata kodu: 0XE019101A
    Xigncode hata kodu ekran görüntüsü: https://www.hizliresim.com/jm2iw5
    Xigncode ve DxDiag indirme linki: https://dosyam.org/1NN4/DxDiag.txt

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    107
    xigncode hatası kodu : 0xE019101A
    ekran görüntüsü : https://www.hizliresim.com/1nck527
    https://s5.dosya.tc/server2/gt5zim/xigncode.log.html xgincode.log
    https://s5.dosya.tc/server2/gt5zim/DxDiagkoxin.txt.html dxdiag
    son 2 haftadır yapmaya başladı öncesinde yoktu bir de zamansız yapıyor bazen hiç bazen sürekli
    Last edited by Nebileyimyani; 05-09-2021 at 07:24 PM.

  4. #64
    Merhabalar;
    2 Haftadır oyundayım. Sabah ekran görüntüsü alamadım ama büyük ihtimalle 0xE019101A kodu almış olabilirim. 3. Parti Yazılımı kullanmıyorum. Hangi program yüzünden hata aldıysam ona göre önlemimi alacağım.

    Şimdiden teşekkürler.

    https://s6.dosya.tc/server/uyzq81/DxDiag.txt.html
    https://s6.dosya.tc/server/uyzq81/xigncode.log.html

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    107
    ilgilenen birileri var mı acaba ?

  6. #66
    Starta tıkladıktan sonra xigncode penceresi hiç açılmıyor hata kodu almıyorum. Bi kaç defa oyunu silip baştan kurdum, mobil bağlantı ile denedim. Dns değiştirmeyi, ccleaner ile temizleyip son sürümü kurmayı fln denedim hiçbiri çözüm olmadı konuda belirtilen adımları uygulayarak aldığım log dosyaları aşağıdaki linktedir. Yardimlarinizi bekliyorum.
    https://yadi.sk/d/NrdKa_IKBJ52UQ
    https://yadi.sk/d/-sNnZaHjXbtsRw

  7. #67
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    792
    Geçen haftakii patchden sonra ara sıra xigncode hatası verip oyundan atıyor. Bu 4. defa başıma geldi belirtilen şekilde xigncode.log ve dxdiag bağlantılısını aldım. Genelde alt-tab ile internete bakınırken atıyor ya da power up storeye girişlerimde atıyor. İncelenmesini istiyorum neden yapıyor bunu

    https://s6.dosya.tc/server2/fpm42a/xigncode.log.html
    https://s6.dosya.tc/server2/7s1a4y/DxDiag.txt.html




    Bu arada denilenin hepsini yaptım. xigncode.xem ,xigncode.log sildim yeni yükledim, oyunu sildim gene yükledim. Modemide,PCyide yeniden başlattım. gene yapıyor.

    Gene devam ediyor. Power Up Storeye girdikten sonra ya da içinde gezinirken sürekli şutlanıyorum oyundan. ikinci defa log koyuyorum.

    https://s6.dosya.tc/server2/79ixri/xigncode.log.html
    Last edited by Miss_Super; 06-13-2021 at 11:13 PM.

  8. #68
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,342
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Miss_Super View Post
    Geçen haftakii patchden sonra ara sıra xigncode hatası verip oyundan atıyor. Bu 4. defa başıma geldi belirtilen şekilde xigncode.log ve dxdiag bağlantılısını aldım. Genelde alt-tab ile internete bakınırken atıyor ya da power up storeye girişlerimde atıyor. İncelenmesini istiyorum neden yapıyor bunu

    https://s6.dosya.tc/server2/fpm42a/xigncode.log.html
    https://s6.dosya.tc/server2/7s1a4y/DxDiag.txt.html




    Bu arada denilenin hepsini yaptım. xigncode.xem ,xigncode.log sildim yeni yükledim, oyunu sildim gene yükledim. Modemide,PCyide yeniden başlattım. gene yapıyor.

    Gene devam ediyor. Power Up Storeye girdikten sonra ya da içinde gezinirken sürekli şutlanıyorum oyundan. ikinci defa log koyuyorum.

    https://s6.dosya.tc/server2/79ixri/xigncode.log.html
    Merhabalar,

    Problem devam ediyor mu?

  9. #69
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    792
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

    Problem devam ediyor mu?
    Power Up Store bu bakımdan sonra henüz giriş yapmadım. Gün içinde bir kaç kez girip geri bildirim yapacağım. Daha doğrusu problemin PUS tan kaynaklandığını tespit ettikten sonra cesaret edip açamıyordum en son hata verdiği günden beri.

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    792
    Aynen devam ediyor. Girdim power up storeye dolanırken bir süre sonra gene xigncode errordan şutladı oyundan.

    Videoyu ben kapamadım bu arada Win+G den kayıt alıyordum tabi bir süre sonra Xigncode hata verip oyundan atınca doğal olarak videoda kesildi. Durum bu şekil yani bende. Power Up Storeye girmediğim sürece oyundan Xigncode hatası ile hiçbir şekilde at-tab ya da oyunu windows mode alıp internette gezsem dahi hata almıyorum. Ama PUS a girmişsem ve PUS içinde dolanırken aniden kapanıyor Xigncode Errordan ya da PUSun içinde hata vermemiş dahi olsa PUSu kapadıktan kısa bir süre sonra normal oyun ekranındayken aniden Xigncode dan kapanıyor.

    Last edited by Miss_Super; 06-17-2021 at 04:32 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •