Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 142
  1. #91
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,847
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by HabibGalbi View Post
    Merhabalar iyi günler
    Ben kaç gündür oyuna giremiyorum bügün yarin die die kaç gün geçti benim sorunumu kim çözecek premi pusumu ayarlamişim oyuna giremediğimden kıramıyorum benim zararimi kim karşilayacak daha ne kadar bir süre beklemem lazım artık yardimci olun lütfen sizden ricam bekliyorum sabrim kalmadi artik
    iyi günler tekrardan...
    Merhabalar,

    Konunuzu Xigncode ekibi ile birlikte inceleme halindeyiz fakat ilk izlenime göre bilgisayarınızda yer alan bağlantı sorunu nedeniyle dosyaları sorunlu bir şekilde indirmektesiniz. Mümkünse farklı bir bağlantı ve bilgisayar ile indirip, deneme yapabilir misiniz? Eğer sorununuz düzelirse USB veya HDD gibi aygıtlarla mevcut bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

    Quote Originally Posted by Miss_Super View Post
    o xmag kopyala yapıştır yapınca tbl-dosya değiştirmekten ban yemeyiz değil mi? Nihayetinde Power Up Store'ye girince hala hata vermeye devam ediyor. Az önce Magic Bag almak için girdim aldım. Hemen peşinden kapattı oyunu aynı şekilde.
    Hayır, herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sizde de aynı şekilde farklı bir internet ve bilgisayar ile oyunu indirip kurduktan sonra sorun yaşadığınız bilgisayara aktarak deneyebilir misiniz?

  2. #92
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    877
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhabalar,

    Konunuzu Xigncode ekibi ile birlikte inceleme halindeyiz fakat ilk izlenime göre bilgisayarınızda yer alan bağlantı sorunu nedeniyle dosyaları sorunlu bir şekilde indirmektesiniz. Mümkünse farklı bir bağlantı ve bilgisayar ile indirip, deneme yapabilir misiniz? Eğer sorununuz düzelirse USB veya HDD gibi aygıtlarla mevcut bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.



    Hayır, herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sizde de aynı şekilde farklı bir internet ve bilgisayar ile oyunu indirip kurduktan sonra sorun yaşadığınız bilgisayara aktarak deneyebilir misiniz?
    Malesef oyunu sildim yeni yükledim, sonra o verdiğiniz xmag dosyasını indirdim açtım zipten kopyala yapıştır yaptım. Sonra oyuna girdim. Gene Power Up Store de dolaştırtmadı beni. Açtım 30 saniye sonra gene kapadı oyunu hata verdi. Power Up Storeye girmezsem eğer hiç hata almadığım için şu an beni çok rahatsız etmiyor. Sadece ara sıra bir şey lazım oluyor almak için giriyorum hata verene kadar elimi çabuk tutup alacağımı alıyorum. Sonra relog atıp oyuna tekrar giriyorum o şekil soruna çözüm buldum.



    Aynı zamanda sizin verdiğiniz xmag dosyasını kopyala yapıştır yaptıktan sonra oyuna girdiğimde o xmag dosyasını ana serverın değiştirdiği açık şekilde görünüyor. Sağdaki sizin verdiğiniz , soldaki de oyuna girdikten sonraki hali.



    Bu da oyunu silip yükledikten sonraki verdiği hatadan sonra aldığım log dosyam.

    https://s6.dosya.tc/server3/k9j6mm/x....2021.log.html

  3. #93
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    21
    Merhabalar,
    Farklı bir bağlantı ile indirip denedim aynı hatayı almaktayım ayrıca farklı inen bir bilgisayardan aldğım knight dosyası olsun setup'u olsun gene aynı hataları almaktayım bu sorunum neden çözülemiyor bundan önceki restle birlikte 10 gün giremedim 4 gün girebildim tekrar rest geldi yeni gelen restle birlikte aynı şekilde girememekteyim eğer sizden bana verebilecek knight sorunsuz bir dosyanız var ise denemek isterim efendim çünkü artık cidden canım sıkılmaya başladı yardımcı olun artık herşeyi denedim hiç bişey kalmadı artık sizlerden haber bekliyorum..

  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    10

    Lightbulb

    Xincode hata vermiyor yarıyı biraz geçince donuyor ve kapanıyor oyuna giremiyorum 1 aydır her yolu denedim

    xincode.log https://dosya.co/c83s1zzzyfzc/xigncode.log.html
    dxdiag https://dosya.co/q87ony9w7f03/DxDiag.txt.html

  5. #95
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,546
    Quote Originally Posted by Miss_Super View Post
    Malesef oyunu sildim yeni yükledim, sonra o verdiğiniz xmag dosyasını indirdim açtım zipten kopyala yapıştır yaptım. Sonra oyuna girdim. Gene Power Up Store de dolaştırtmadı beni. Açtım 30 saniye sonra gene kapadı oyunu hata verdi. Power Up Storeye girmezsem eğer hiç hata almadığım için şu an beni çok rahatsız etmiyor. Sadece ara sıra bir şey lazım oluyor almak için giriyorum hata verene kadar elimi çabuk tutup alacağımı alıyorum. Sonra relog atıp oyuna tekrar giriyorum o şekil soruna çözüm buldum.

    Quote Originally Posted by HabibGalbi View Post
    Merhabalar,
    Farklı bir bağlantı ile indirip denedim aynı hatayı almaktayım ayrıca farklı inen bir bilgisayardan aldğım knight dosyası olsun setup'u olsun gene aynı hataları almaktayım bu sorunum neden çözülemiyor bundan önceki restle birlikte 10 gün giremedim 4 gün girebildim tekrar rest geldi yeni gelen restle birlikte aynı şekilde girememekteyim eğer sizden bana verebilecek knight sorunsuz bir dosyanız var ise denemek isterim efendim çünkü artık cidden canım sıkılmaya başladı yardımcı olun artık herşeyi denedim hiç bişey kalmadı artık sizlerden haber bekliyorum..
    Selam arkadaşlar,

    Yetkili ekip yaşadığınız problemler hakkında incelemelerini gerçekleştiriyor. Bir gelişme olması durumunda tarafınıza mutlaka bilgi paylaşacağız. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

  6. #96
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,847
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

    Sorun yaşayan oyuncularımızın kayıtlarını kontrol ettik. Kontrol ettiğimizde yaşanan sorunların bilgisayarlarınızdan kaynaklandığı tespit edilmiştir.

    Lütfen sorunların giderilmesi adına aşağıdaki adımları atlamadan uygulayın.

    1-) Oyunumuzu yeniden indirerek sıfırdan temiz bir kurulum gerçekleştirin. Önceki kuruluma ait dosyaların olduğu dizinden kaldırıldığından emin olun!

    2-) https://disk.yandex.com.tr/d/DEAZyvIYcEBKRA bağlantısındaki dosyayı indirerek "XIGNCODE" adlı klasöre yapıştırın ve tekrar deneyin.

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    877
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhabalar,

    Sorun yaşayan oyuncularımızın kayıtlarını kontrol ettik. Kontrol ettiğimizde yaşanan sorunların bilgisayarlarınızdan kaynaklandığı tespit edilmiştir.

    Lütfen sorunların giderilmesi adına aşağıdaki adımları atlamadan uygulayın.

    1-) Oyunumuzu yeniden indirerek sıfırdan temiz bir kurulum gerçekleştirin. Önceki kuruluma ait dosyaların olduğu dizinden kaldırıldığından emin olun!

    2-) https://disk.yandex.com.tr/d/DEAZyvIYcEBKRA bağlantısındaki dosyayı indirerek "XIGNCODE" adlı klasöre yapıştırın ve tekrar deneyin.
    Oyunu yeniden yükledim. Patchlerini tamamen indirdim. Internet Explorer'in ayarlarını sıfırladım. Antivirüsten şüphelendim onu da kapadım. Sonra oyuna girdim Power Up Storeye gene bir süre sonra Xigncode hatasından oyunu kapadı. Bilgisayarda Windows işletim sisteminde de hiçbir sorun olmadığına kesinlikle eminim. Bilgisayarda herhangi bir virus,trojan ya da reklam yazılımı yok zaten rutin kontrol yapıyorum. Ekran Kartı driverları da, windowsun kullandığım mevcut 2004 sürümü de en güncel halinde. 21H1 henüz yüklemedim çünkü Windowsun bu sürümü son derece güzel. Onun harici birkaç online oyun daha var ve bunların marketlerine girdiğimde hiçbir sorun olmuyor diyecem de zaten onlar xigncode kullanmıyor. Şu an bilgisayarda kullandığım hiçbir programda ya da oyunda sıkıntı yaşamıyorum.

    Zaten oyunda da sorun yaşamıyorum sadece Power Up Storeye girmişsem bir süre sonra xigncode hatası verip kapatıyor. Sonra oyuna girmeye çalıştığımda her seferinde patch_data diye bir şey yüklüyor. Sanki bana oyunun Power Up Storeye bağlanmaya çalıştığı kısımda sorun var gibi. Buna da Xigncode hatası vermesi de çok ilginç.

    Aynı zamanda bu da eskiden olan bir şey değil daha öncede defalarca Power Up Store'ye giriyordum hiçbir zaman bu sorun olmuyordu. İlk defa olduğu zaman konu açtığım tarih 04.06.2021. yani bunun öncesindeki hadi 2 hafta girmemiş olayım o zamandan bu yana olan bir durum.

    https://forum.nttgame.com/forum/show...1n-Alma-Sorunu

    Yarın bir de ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyeceğim Windows 10'un
    Last edited by Miss_Super; 07-10-2021 at 01:06 AM.

  8. #98
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    24
    Xigncode hata kodu: 0xE019100B
    Xigncode hata kodu ekran görüntüsü: https://i.hizliresim.com/8g7q3ar.png
    Xigncode ve DxDiag indirme linki: https://dosyam.org/Ylm/xigncode.log https://dosyam.org/Yln/DxDiag.txt

    bendeki hata dx9 apisini vulkan apisine yönlendiren dll yüzünden gerçekleşiyor. bu api amd nin dx9 ile desteğini kesmesi sonucu amd nin yeni kartlarında ve apusunda oyunda aldığımız çok kötü performası 2 kat düzeltenten bir dll. bu oyun için değil tüm dx9 oyunlarını düzelten bir dll. eğer bu hatayı düzeltirseniz tüm amd kullanıcıları bundan yararlanmış ve nvidia ile arasındaki o büyük farkı düzeltmiş olacaksınız. bunun ile ilgili daha detaylı forumda konularınıda açtım eğer isterseniz kayıtlı telefonumdan benimle iletişime geçebilirsiniz. fark şöyle, 4300u lu laptopum 50 fps çalıştığı yerde 100 110 fps ye çıktı.

  9. #99
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    21
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    StableUnion
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,
    Aşağıda detayları bulunan hatayı almaktayım ve sürekli oyundan atılıyorum.
    Çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz lütfen.


    Xigncode hata kodu: 0xE019100B
    Xigncode hata kodu ekran görüntüsü: https://www.hizliresim.com/sau4l4z
    Xigncode ve DxDiag indirme linki: https://s5.dosya.tc/server4/uoyqdo/Desktop.7z.html

  10. #100
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    21
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    StableUnion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Sasoxx View Post
    Merhabalar,
    Aşağıda detayları bulunan hatayı almaktayım ve sürekli oyundan atılıyorum.
    Çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz lütfen.


    Xigncode hata kodu: 0xE019100B
    Xigncode hata kodu ekran görüntüsü: https://www.hizliresim.com/sau4l4z
    Xigncode ve DxDiag indirme linki: https://s5.dosya.tc/server4/uoyqdo/Desktop.7z.html
    1 Haftadır almış olduğum hata hakkında bir cevap bekliyorum ancak henüz bir kontrol veya geri dönüş alabilmiş değilim.
    Yetkili birimlerin almış olduğum hata hakkında geri dönüşlerini rica ederim.
    İyi forumlar...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •