Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7

    Exclamation Premium ile oyuna girememe sorunu

    Merhalar. Malumunuz akşamları sunucular çok kalabalık olduğundan 200 ün üzerinde sıra sayıyor. Sıra beklemekte sıkıntı yok bekliyorum, fakat 10dk nın sonunda sıra sayma duruyor, başka sunucuya da tıklasan aynı sunucuya da tıklasan DC olmuş oluyor. Yani karakter 10 dk bekleme süresinden sonra DC yiyor. Sıra az olduğunda problem yok, 10 dakikanın altında sıra bekleme sonunda giriyor. Ama premiumla akşamları girmek mümkün değil sürekli uzun süreli sırada beklerken DC oluyorum. Yardımcı olabailecek bir arkadaş ya da yetkili var mı acaba?

    Not: Modem resetleme olayını milyon defa yaptım, patch leri geri sardırıp yükledim. Hiç biri fayda etmiyor. Yardım lütfen.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    Güncel konu

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    Sorunla ilgili bir bilgisi olan yok mu acaba?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    Güncel konu, yardım lütfen.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    413
    acilen premeniumsuz girişlerin azaltılması premeniumlu oyuncuların coğalması lazım sunucu girişlerine.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    503
    Nickname
    SepuLTura
    Class
    KO -> Portu
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by fur_4HtJMF1s View Post
    acilen premeniumsuz girişlerin azaltılması premeniumlu oyuncuların coğalması lazım sunucu girişlerine.
    Presiz giriş zaten yok denecek kadar az daha ne kadar azaltılabilir. İstersen Premiumsuz oyuna giriş engellensin nasıl fikir?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    Saat 18:00 dan beri girmeyi deniyorum, 300 e yakın sıra sayıyor. 200 lerin başlarına düşüyor, sonra duruyor daha da inmiyor (DC yemiş oluyor). Yok mudur bu durumu yaşayan birileri yada çözebilecek birileri?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    ForumTr de şimdi benzer bir konu buldum. Aynen bu şekilde. Ve bu sorun bende de TurkNet e geçiş yaptıktan sonra yaşanmaya başladı. Oyundan kendim çıkmadığım sürece hiç bir şekilde kopma, internet kesilmesi vb. durumlar yaşanmıyor. Ama ne yazık ki bekleme ekranında 10 dk yı geçince duruyor. Bu problemi çözebilecek bir bilgili, yardım sever arkadaş arıyorum.

    https://www.frmtr.com/knight-online/...-sorunu-4.html

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •