Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    398

    Oyun içi GM Kontrolleri çok yetersiz

    Gözlemlerim kadarıyla oyun içi illegal kullanımı çok fazla. Özellikle çöp slotlarında illegalite cirit atıyor. Bitek ben mi farkediyorum, oyunculara ceza vermek için illa xigncode loglarını veya oyuncu raporlarını beklemeyin lütfen.

  2. #2
    GM arkadaşlar çok sık oyun içi kontrollerini yapıyorlar
    Atılan her ban için notice geçmiyorlar bu kontrol yapmıyorlar anlamına gelmez

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    990
    xincode tarıyor kanka

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    398
    Quote Originally Posted by esy_jkSRWxsh View Post
    GM arkadaşlar çok sık oyun içi kontrollerini yapıyorlar
    Atılan her ban için notice geçmiyorlar bu kontrol yapmıyorlar anlamına gelmez
    Ben gözlerim kadarıyla yeterince oyun içi kontrol yapılmadığı kanaatindeyim. Bann atılıyor eve ama bunların çoğunluğu oyunculardan gelen bildirimler ve xigncode kayıtlarıyla oluyor. Ben GMlerin yeterince belirli aralıklarla bütün slotları kontrol ettiğini düşünmüyorum.

    Örnek veriyim: DTS slotunda bir k0xper vardı, adamı 3 günde videoyla bannlatabildim. 3 gün adam kastı, belki 3 günden öncesi de var. Video çekip reportlamasam çok daha uzun süre kasacaktı.

    Mesela biraz önce eslantta troll shaman slotunda mage party vardı, charları iç içe sokmuş sadece 1 chardan genie açmış, aklınca diğerlerinde genie olmadığı gözükmeyecek. Charlarda illegal program açık rahat bir şekilde kasıyorlar.
    Last edited by STORRRRYY; 11-27-2020 at 10:33 AM.

  5. #5
    Dediğim gibi GM arkadaşlar bu tarz slotları çok sık kontrol ediyorlar

    Siz de şüphelendiğiniz durumlarda gerekli kanıtlarla birlikte CR bölümüne raporda bulunabilirsiniz ..

  6. #6
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    6,232
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Selam arkadaşlar.

    Oyun içi kontroller ve xigncode taramaları rutin bir şekilde yapılmaktadır. Bunlara ek olarak sizin raporlarınız da en kısa sürede kontrol edilmekte dolayısı ile hileye sıfır tolerans gösterilmektedir. Eryudes'in sabah saatlerinde paylaştığı konudaki sayılar sizin raporlarınızdan bağımsız tamamen oyun içi kontrol ve XC taramalarını içermektedir. Eğer işbirliği yaparak raporlamak isterseniz; Cheat Reports bölümünü kullanabilirsiniz. Doğru bir raporlama yaptığınızda illegal bir durum varsa ceza konusunda tereddüt duymayın.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    1,635
    *Günlük sıralama listesindeki Monster bölümünde artık sadece 70 ve üzeri seviyesindeki oyuncular listelenecek.

    70 level altı hileci farmerların listede bariz görünmesinden dolayı iş yapmak yerine böyle bir şey getirdiler. En basit Gavolt'ta, Kecoon'da günlerce kasan genie kullanmayan adamlar var. Bu listeye girmiyor artık. Aynı şekilde uruk haide süper hızla ok atan archerlar yok burada

    Kontrol ediliyor olayı bir rivayet. Ayda 1 belki. Günlerce adam stone golemlerin içinden geçti kırdı attı slotu. Genie yok uçarak rpr yapıp geliyor. Sen yanına yaklaşınca kafasında genie yazıyor , sen uzaklaşınca genie yazısı kapanıyor. PM atıyorsun 3 gün sonra cevap veriyor. Çok söyledik bakan olmadı. 26. gününde mi ne ban yemiş gelip birde sen mi banlattın diyebiliyor. 26 günde atı alan üsküdarı geçmiştir.

    Başka bir yandan uruk haide bir deneme yapayım dedim. Slotu gelip biri aldı benim genie 1 ok atarken , adam 3 mob kesiyor. Burada kalmak istiyorsan bir şehir isimli siteden bot al diye pm atabiliyor. Genie açık kafasında göstermelik tabi. Aynı adam sen benim karakterleri s5 te gör bide oraya hiç bakmıyorlar diyordu.

    Moradonda chaos map alınan yerde 50 tane itemsiz adam bekliyor hiç nicklerine baktınız mı? Chaosleader, mavikutubox, kutumavi , mavichaos , chaos1 , chaos bilmem ne. Hiç bir GM'nin bu adamlar neci ya dediğine şahit oldunuz mu?

    Özellikle geceleri moradonda uçan karakterler var, 57 levele kadar kasıp yeşil kutuyu alıp bırakıyorlar. Bir gün sonra hepsi ban yiyor. Yani iş bittikten sonra.

    İnanmayın oyun içi kontrol ayda 1 falandır.
    Last edited by BlackMbaku; 11-27-2020 at 11:44 AM.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    398
    Mesela şuan A2de bir slotta pt yatmış, priest ayakta geniesi açık, yazık diyodum pt yatmış geniesi açık boşa gidiyor. TSsi bitti, baktım otomatik ts bastı. Genie ne zamandır otomatik ts basıyor?

    Bu ve bunun gibi 100lercesi var.

    Paramunda 2dkda 1 otomatik wolf atan rogueleri, 2 warriorla ayakta paramun kalmayacak derecede seri slot dönenleri falan hiç hesaba bile katmıyorum.
    Last edited by STORRRRYY; 11-27-2020 at 12:00 PM.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    398
    En basitinden dün gece charı kassın diye grell slotuna attım, uyuduktan sonra biri gelip makroyla bana ks atmış. Sabaha kadar geniem potum boşa gitmiş. Yazık günah, cebimizden tl veriyoruz pus çekiyoruz adam bi makroyla hiç ediyor verdiğimiz parayı.

  10. #10
    Kusura bakmayın ama bakılmıyor emcde belirli slotlarda 1.5 yıldır hile ile kasanlar hala işlem görmüyorlar 10 dan fazla reportladım artık yıldım bıraktım reportlamıyorum.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form