Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Posts
    14

    Güvenlik Kodu hakkında

    merhaba bronz pre ile oyun oynuyorum aylık 80 tl gıbır ucret verıyorum carım 83/5 pk sırasında cz towna grıp anger atacakken Güvenlik Kodu cıkıp duruyor bu nasıl sıstem ?????

    https://hizliresim.com/IqpUZB

  2. #2
    Moderator _DizzyMask_'s Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    İstanbul
    Posts
    1,299
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    Captcha doğrulama kodu bronz premiumda da gelmektedir, gold premium ve üzeri sahibi olmanız gerekiyor captcha sisteminden etkilenmemek için.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Posts
    14
    bu benım pk alanında olmeme exp kaybetmemı etkılıyor bunun ıcın bır gunceleme lazım bon onu kaptıgımda en gelmemesı lazım

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    İstanbul
    Posts
    10
    Nickname
    CxMage
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    DeathForce
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad
    gold premium bronzdan daha ucuz...

  5. #5
    Senior Member Sven_'s Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    668
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by _DizzyMask_ View Post
    Merhabalar,

    Captcha doğrulama kodu bronz premiumda da gelmektedir, gold premium ve üzeri sahibi olmanız gerekiyor captcha sisteminden etkilenmemek için.
    Maalesef yanlış yerde ve yanlış zamanda çıkıp insanı sinir krizlerine sokuyor...........

  6. #6
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    10,801
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Güvenlik kodu konusunda bende katılıyorum pk sırasında çıkıyor insan biraz sinirleniyor

  7. #7
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    3,906
    PK esnasında çıkınca sıkıntı olabiliyor, Ronark Land haritasında ekrana çıkmaması durumu güzel olabilir.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •