Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,911
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by alfa42 View Post
    Mod arkadaşlar, bandicam’ın xingcode hatasını çözmenin bir yolu yok mu? Sistemim düşük ve obs yeterince kaliteli kayıtlar almıyor. Bandicam kullanmak istiyorum. Sorunun çözümü yok mu ?
    Bandicam yazılımını kullananlar Xingcode hatası ile karşılaşabiliyorlar. Genelde Crackli kullanılıyorsa XC hatası kaçınılmaz oluyor.

    Aslında ayarlamalar doğru yapıldığı sürece OBS ile kaliteli kayıtlar alınabiliyor. Çünkü sistemin kuvvetine göre ayarlama yapılabiliyor.

  2. #12
    Junior Member Poliwhirl's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    19
    Nickname
    Poliwhirl
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Shadowplay kullanabilirsiniz. Son 20 dakikayı falan almaya yardımcı oluyor. Ayrıca video kaydı da var.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    454
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Bandicam yazılımını kullananlar Xingcode hatası ile karşılaşabiliyorlar. Genelde Crackli kullanılıyorsa XC hatası kaçınılmaz oluyor.

    Aslında ayarlamalar doğru yapıldığı sürece OBS ile kaliteli kayıtlar alınabiliyor. Çünkü sistemin kuvvetine göre ayarlama yapılabiliyor.
    OBS ile bir kaç kayıt yaptım. Slotta bir şey yok ama town atınca ya da bir npc açınca kayıt duruyor. Çok garip bir olay. Dedim boyuttan mı yok 10.dk'da da durdu 2.dk'da da... Var mı böyle bir şey ?

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    16
    Codec indirince oyunun kendi icinde yapabılıyordun bunu

  5. #15
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,911
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by alfa42 View Post
    OBS ile bir kaç kayıt yaptım. Slotta bir şey yok ama town atınca ya da bir npc açınca kayıt duruyor. Çok garip bir olay. Dedim boyuttan mı yok 10.dk'da da durdu 2.dk'da da... Var mı böyle bir şey ?
    Hayır videonun durmaması gerekiyor.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    454
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Hayır videonun durmaması gerekiyor.
    Valla duruyor. Ben de anlamadım...

  7. #17
    Senior Member SkCZ0cK's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1,850
    Nickname
    Z0cK
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Prophecy
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Aynısını Action video çekme programı ile yaşadım. Sonra Xigncode logunu yükleyip paylaştım. Daha sonuç yok.
    Bir Çivi yüzünden bir Nal kaybettik.Bir Nal yüzünden, bir At kaybettik.Bir At yüzünden Haberi ulaştıramadık.Ulaştırılamayan bir Haber yüzünden Savaşı kaybettik.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    454
    Quote Originally Posted by SkCZ0cK View Post
    Aynısını Action video çekme programı ile yaşadım. Sonra Xigncode logunu yükleyip paylaştım. Daha sonuç yok.
    Benden de Log istediler. Ben de yükledim 2 hafta geçti. Gelen giden yok. İlgisiz olduklarını bildiğim için arkasını aramıyorum sorunumu anlık çözmeye çalışıyorum.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •