Results 1 to 10 of 18

Thread: Genel sorunlar

Threaded View

  1. #15
    Asıl soru Knightonline Hikayesine uygun yola devam etmiyor. Yada karakter skill güncellemeleri VE oyun ek yamaları, hikayeye uygun gelmiyor. En basit oyundaki bir monster hakkında konuşalım.
    GOLEM ==Rivayetlere göre, antik çağların PRIEST leri, kendilerine köle olarak kullanmak üzere taştan yaratıklar canlandırırlarmış. Bu taştan yaratıklara ise Golem denilmiş. Savaşın başlangggıcından 7 yıl sonra, PRIESTLER canlandırdıkları bu yaratıkları nasıl kontrol ettiklerini unutmuşlar ve kontrolden çıkan Golemler yanlarına yaklaşan bütün canlılara saldırmaya başlamış. Yine söylenenlere göre, bu yaratıklara tipik silahlar ile zarar vermek imkansızmış.

    Burda oyunda 15 yıldır geçmiş hala PRIESTLERE golem tarzı yaratıklar yapma skili gelmedi. Ama tuhaf olaya bak, Mageler 83 levelde dragon basma skili verdiler. Şimdi hikayeye göre Priest lerin olan bir özellik Mage lere verilmiş. İlk önce hikayeye uygun olarak Oyunun Gelecek yamaları gelmiyorsa oyun kendini bitiriyordur. Şimdi bunu Mgame e sorsan. Cevap veremez. Oyunun hikayesi ne olacak. Cevap veremez. Çünkü oyunun hikayesine bağlantılı olarak genişleme paketleri gelmiyor. Sadece birilerinin kendi isteklerine göre oyun ilerliyor. Oyun birkaç kişinin istediği için yoluna devam edecek. Yada kendi başlangıç hikayesine göre yeniden genişleme paketi gelip devam edecek. Onun için boşuna genişleme paketleri beklemeyin. Kendi oyunun hikayesinden ayrılmış oyunlar yok olmaya mahkumdur.

    Bir örnek daha
    DREAD MARE==
    Mareler Lanetli Savaşçılardır. Tanrı Patosa karşı yapılan savaştan sonra uyutulmuşlardı ancak gökten yağan kanlı kırmızı yağmur sonrası tekrar uyandılar ve çok büyük bir güçle savaşçılara saldırmaya başladılar.
    Neden priestler de uyutma yeteneği olduğu ile ilgili.

    Yani oyundaki bazı karakterlerde bulunan skillerin amacı var. Eğer siz bunları nerf edip yada kaldırırsanız. Oyunu bozarsınız.
    Last edited by Corbinal37TR; 11-14-2020 at 09:10 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form