Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    935

    KnightOnline.exe bulunamıyor ulaşılamıyor vb.

    Konu başlığında dediği gibi KnightOnline.exe kayıp

    Forumun geçmiş konularındaki tüm öneri ve çözüm yollarını denedim. Herhangi bir ilerleme olmadı.

    Yeni öneriler varsa alalım.

  2. #2
    Moderator xMakhWelo's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    243
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Hell Army
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Selam.

    Muhtemelen kullanmış olduğunuz virüs programı exeyi silmiş. Virüs programını kaldırarak veya izin veriler uygulamalara ekleyerek tekrardan kurulum yapabilirsiniz.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    935
    Bunları yaptığımı belirtmiştim. İzin verip tekrardan kurmak , kaldırıp tekrardan kurmak hepsi yapıldı.
    Last edited by xMakhWelo; 10-29-2020 at 12:06 PM.

  4. #4
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,567
    Selam,

    Aldığın hatayı konuya ekler misin? Sonunda bir kod veya farklı bir yazım varsa daha iyi yönlendirebiliriz.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    935
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Selam,

    Aldığın hatayı konuya ekler misin? Sonunda bir kod veya farklı bir yazım varsa daha iyi yönlendirebiliriz.
    Son yaptığım kurulumdan sonra hata gelmedi ama patch atmıyor , start gelmiyor. Knightonline icon artık görünür olduğuna göre kendisini bulduk sıradaki sorun mevcut versiyon.

    Checking version and preparing to launch game

  6. #6
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,567
    Quote Originally Posted by BlackMbaku View Post
    Son yaptığım kurulumdan sonra hata gelmedi ama patch atmıyor , start gelmiyor. Knightonline icon artık görünür olduğuna göre kendisini bulduk sıradaki sorun mevcut versiyon.

    Checking version and preparing to launch game

    DNS adresini 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaparak dener misin?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    935
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    DNS adresini 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaparak dener misin?
    Yine bir hareket yok

  8. #8
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,567
    Quote Originally Posted by BlackMbaku View Post
    Yine bir hareket yok
    Exe bulunamıyor hatasını giderdiyseniz, lütfen aşağıdan yeni bir kurulum gerçekleştirebilir misin? Bunu istememin sebebi, dosyalarınızın %90 ihtimalle hasar görmüş olabileceğidir.

    Alternatif İndirme Linki

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    935
    Başarılı bir şekilde tekrar kurulum yaptım 2282 olan indirme linkinde 3 sefer hata aldım. Hata olan patchlerde Option seçeneğinden bir azaltarak başarılı oldum.

    Şimdi tekrar anti-virüs kurulumu yaptığımda aynı problem olacak mı? Deneyip görmem mi gerekiyor? Tavsiyeniz var mıdır?

  10. #10
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,567
    Quote Originally Posted by BlackMbaku View Post
    Başarılı bir şekilde tekrar kurulum yaptım 2282 olan indirme linkinde 3 sefer hata aldım. Hata olan patchlerde Option seçeneğinden bir azaltarak başarılı oldum.

    Şimdi tekrar anti-virüs kurulumu yaptığımda aynı problem olacak mı? Deneyip görmem mi gerekiyor? Tavsiyeniz var mıdır?
    Deneyip sorunun kökenini bulabilirsiniz. Eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa, kullandığınız virüs programını kurulum yaparken ve patch alırken devre dışı bırakınız.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •