Results 1 to 7 of 7

Thread: Giriş Hatası

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    24

    Giriş Hatası

    Arkadaşlar bu hatayı alan, çözümünü bilen. bilgisi olan vs var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.




    https://hizliresim.com/cRwxlY

  2. #2
    Senior Member IKaRaHiSaRLIMI's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Çanakkale
    Posts
    251
    Nickname
    IKaRaHiSaRLIMI
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    FayTenkSentYu
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi
    - Sana İhtiyacım var .

    + Ne Kadar ?

    + Sen ' ATATÜRK ' Ben ' TÜRKİYE ' anla işte ...!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    24
    evet silip baştan yükledim yine aynı

  4. #4
    Senior Member IKaRaHiSaRLIMI's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Çanakkale
    Posts
    251
    Nickname
    IKaRaHiSaRLIMI
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    FayTenkSentYu
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Bilgisayarında bir program engelliyor olabilir o zaman Anti-virüs programları direk engelleyebiliyor . Bilgisayarını da tarat istersen başka çözüm gelmiyor aklıma
    - Sana İhtiyacım var .

    + Ne Kadar ?

    + Sen ' ATATÜRK ' Ben ' TÜRKİYE ' anla işte ...!

  5. #5
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,923
    Merhaba,

    Öncelikle antivirüs ve windows güvenlik duvarını devre dışı bırakarak deneme yapabilir misiniz? Ayrıca oyunu kalıntısı kalmayacak şekilde(klasörler vb. dahil) mi kaldırıp yeniden yüklediniz?

    Eğer antivirüsü devre dışı bırakmak işe yararsa, kullandığınız antivirüs programını ve sürümünü iletmenizi rica ediyorum.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    24
    Avast Free sürümü devre dışı bırakınca sorun düzeldi.

  7. #7
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,923
    Quote Originally Posted by AlerjiiPp View Post
    Avast Free sürümü devre dışı bırakınca sorun düzeldi.
    Versiyonunu da iletebilmeniz mümkün mü acaba?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •