Results 1 to 8 of 8

Thread: Otp hatası

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    7

    Otp hatası

    Selamun aleyküm öncelikle dünden beri otp hatası alıyorum error! Otp login failed with unknown issue please contact customer service hatası alıyorum türkçe açılımı otp oturumu bilinmeyen bir sorun nedeniyle başarısız oldu lütfen müşteri hizmetlerine başvurun diye açılımı var ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

  2. #2
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,962
    Merhaba,

    Öncelikle aldığınız hatanın ekran görüntüsünü iletmeniz durumunda daha sağlıklı yardımcı olabileceğimizi belirtmek isterim. Lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz;

    ICS/OTP sitesi üzerinden tek kullanımlık şifreyi test ediniz. OTP programının bloklandığına dair bir uyarı vermesi durumunda aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

    AnyOTP Programında Kodu Yanlış Girme ve Bloklanma

    Daha sonra saat, tarih ve saat dilimi ayarlarını konuda belirtilen şekilde uygulayarak yine ICS/OTP sitesi üzerinden tek kullanımlık şifreyi test edebilirsiniz.

    [OTP] AnyOTP Kod Uyuşmazlığı

    Denediyseniz ve çözüm sağlamadıysa OTP > ICS/OTP kategorisi üzerinden bilet göndererek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    7
    Şimdi ben bu ekran resmini size nasıl atıcam ordan yazdığımın aynısını hatasını alıyorum siteye girdiğimde otp bloklayın sıfırlayın diyor ve 5 kc istiyor inanırmışsınız charda 1 kc var bu sorun şimdi benim değil nasıl yardımcı olacaksınız diğer hesaplarımda sorum yok ama bunla böyle bi sorunla karşılaşıyorum kaç gündür oyuna giremiyorum

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    7
    Bilet falanda atmasını bilmiyorum daha pratık bi şekilde yardımcı olursanız mutlu olurum zaten karantina altındayım pozitif vakasıyım bari oyuna girerek zaman geçirim

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    7
    Cevap vercek mod veya gm varmı yardımcı olun lütfen

  6. #6
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,730
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad


    Yukarıdaki gibi bir ekranla karşılaşıyorsunuz yüksek ihtimalle.

    Ekip arkadaşım gerekli yanıtı vermiş görünüyor. İşlemleri gerçekleştirmeniz için hesabınızda Npoint olması gerekmektedir. Npoint yoksa OTP yeniden kuramazsınız veya blokeli hesabın blokesini kaldıramazsınız.

    Yukarıda paylaşılan "AnyOTP Programında Kodu Yanlış Girme ve Bloklanma" konusundan hesabın otp'si bloke olmuş mu? yoksa olmamış mı? kontrol edilmesi gerekmektedir. Hesabın durumu "Normal" ise bloke olmamış anlamına gelmektedir. Eğer farklı bir yazı yazıyorsa 5 Npoint ile blokeyi kaldırmanız gerekmektedir.

    Bu işlem adımından sonra,

    5 Npoint ile telefonunuza yeniden kod talebinde bulunmanız gerekiyor ve OTP'yi kurmanız gerekmektedir. Eğer otp kurulumu sonrasında OTP kodu hata verirse, yine yukarıda paylaşılan "[OTP] AnyOTP Kod Uyuşmazlığı" konusunu uygulamanız gerekmektedir.

    OTP sadece saat, tarih ve saat dilimi yanlışsa hatalı kod üretir. Bu gibi durumlarda lütfen aygıtınızın saat, tarih ve dilimini kontrol ediniz. Saati otomatik ayarlarsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. Ayrıca saat dilimi de UTC +3 Istanbul olmalıdır, eğer UTC +2 Istanbul olarak görünüyorsa işletim sistemini güncelleyebilirsiniz.

    Eğer bilet göndermek istiyorsanız; ICS / OTP kategorsini seçerek bilet gönderimi yapabilirsiniz.

    Bilet göndermek için : portala giriş yaptıktan sonra https://support.nttgame.com üzerinden bilet sistemine erişebilirsiniz.

    İyi forumlar.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    7
    Sabahları işe geç kalmim diye saati 10 dk ileri almıştım acaba ondan dolayımı böyle bi hata aldım ama saati düzeltim yine aynı hatayı aldım mecbur kc yüklenem lazım o zaman sağolun yardımınız için

  8. #8
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,962
    Quote Originally Posted by TAHIRR02 View Post
    Sabahları işe geç kalmim diye saati 10 dk ileri almıştım acaba ondan dolayımı böyle bi hata aldım ama saati düzeltim yine aynı hatayı aldım mecbur kc yüklenem lazım o zaman sağolun yardımınız için
    Evet, belirttiğimiz işlem için hesabınızda Npoint olması gerekiyor. Daha sonra yukarıda belirtilen adımları gerçekleştirebilirsiniz. Saat ayarını değiştirmeniz sonucu yaptığınız yanlış denemeleriniz sebebi ile bloke olmuş olabilir. OTP bloke ise zaten bu hata ile karşılaşmaya devam edersiniz. Hesabınızda Npoint varken, yukarıda ilettiğimiz adımları sırası ile takip ediniz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •