Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    1 ip ile kaç pc oyunda olabilir

    Merhabalar
    2 Kişi oyunu oynuyoruz aynı evde 3 pc miz mevcut. 2 adet premiumlu 2 adet premiumsuz hesabımız olsa. 2 premiumlu 1 premiumsuz hesap oyuna girse bir sorun olur mu ? yada 2 premiumsuz aynı anda yada 1 premium 2 premiumsuz yani bunun tam olayı nedir? Pazar yapma amaçlı açmak istiyoruz tam bilmiyorum detayı yeni başlamayı düşünüyoruz oyuna yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler

  2. #2
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,411
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Merhaba, tek modem üzerinden en fazla 2 premiumsuz karakter ile giriş yapabilirsiniz, diğerleri için premium olmak zorundadır. Ancak JR gibi etkinliklere aynı sunucuda giriş sağlayamazsınız.

  3. #3
    parayı veren,7 pc ile kasar yani.o da güzel.

  4. #4
    2 Premiumsuz Giriş her hangi bir illegal durumu yok o halde yahut 2 premiumsuz 1 premiumlu karakter in oyunda olması sorun değil çünkü bundan dolayı banlanan kişilerin konularını gördüm öyle yazmışlar merak ettim maksat pazara karakter koymak zaten

  5. #5
    Moderator DonJose's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,411
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Altar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by LifeGoesOnbfd View Post
    2 Premiumsuz Giriş her hangi bir illegal durumu yok o halde yahut 2 premiumsuz 1 premiumlu karakter in oyunda olması sorun değil çünkü bundan dolayı banlanan kişilerin konularını gördüm öyle yazmışlar merak ettim maksat pazara karakter koymak zaten
    İllegal bir durum olmadığı sürece herhangi bir sıkıntı olmaz.

  6. #6
    Senior Member BySTONEXX's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    405
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Merhaba, tek modem üzerinden en fazla 2 premiumsuz karakter ile giriş yapabilirsiniz, diğerleri için premium olmak zorundadır. Ancak JR gibi etkinliklere aynı sunucuda giriş sağlayamazsınız.
    Bu sistem değişti mi? Türknet kullanıyorum aynı wifi ile 2. hesapla oyuna grmeye çalıtığımda oyundan attı sürekli, artık tek hesap mı girbiliyor sadece?
    O Power Shot'un patladığında çıkardığı ses... Yaydığı ışık... Anlayamazsınız!

  7. #7
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    3,054
    Quote Originally Posted by BySTONEXX View Post
    Bu sistem değişti mi? Türknet kullanıyorum aynı wifi ile 2. hesapla oyuna grmeye çalıtığımda oyundan attı sürekli, artık tek hesap mı girbiliyor sadece?
    Merhaba,

    Bu durum hakkında herhangi bir değişiklik yapılmadı. Ayrıca, az önce test ettim ve sorunsuz bir şekilde giriş sağlayabildim.

    DNS ayarlarınızı değiştirerek veya modeme reset atarak deneme yapabilirsiniz.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    33
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by NightOwl View Post
    Merhaba,

    Bu durum hakkında herhangi bir değişiklik yapılmadı. Ayrıca, az önce test ettim ve sorunsuz bir şekilde giriş sağlayabildim.

    DNS ayarlarınızı değiştirerek veya modeme reset atarak deneme yapabilirsiniz.
    Ben de bu durumu dün premiumum bitince fark ettim. Aynı şekilde türknet kullanıyorum ve bir karakterim oyundayken(premiumsuz) diğer karakterim(premiumsuz)sunucu seçim ekranından sonra karakterin ekranda gözüktüğü ve oyuna girişten önceki son adım ekranında dc yiyor. 2 gündür kesinlikle girmiyor. Bu konuda haberiniz olmayan bir güncelleme yaptılar sanırım?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    24
    Hep merak ettigim bir konu vardı hazır bununla bağlantılı sorayim bari. Bu eslantta 8 char farm yapanlar veya 8 pc pazar yapanlar eve 3 4 tane internet bağlatıyor sebebi nedir?

  10. #10
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    3,054
    Quote Originally Posted by StockingsBubble View Post
    Ben de bu durumu dün premiumum bitince fark ettim. Aynı şekilde türknet kullanıyorum ve bir karakterim oyundayken(premiumsuz) diğer karakterim(premiumsuz)sunucu seçim ekranından sonra karakterin ekranda gözüktüğü ve oyuna girişten önceki son adım ekranında dc yiyor. 2 gündür kesinlikle girmiyor. Bu konuda haberiniz olmayan bir güncelleme yaptılar sanırım?
    Belirttiğim gibi, herhangi bir değişiklik yapılmadı. Bu tarz değişiklikler yapılması durumunda duyuru olarak paylaşılmaktadır.

    Ayrıca, tekrar test ettik ve sorunsuz bir şekilde giriş sağlayabildik. DNS ayarlarınızı değiştirerek, modeme reset atarak veya bağlantınızı sıfırlatarak deneme yapabilirsiniz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •