Giremiyorum patch atmıyor devam ediyor demi bakım bende sıkıntı yok ?
Giremiyorum patch atmıyor devam ediyor demi bakım bende sıkıntı yok ?
Selam,
Kısa süreli bakım var, lütfen sabırla bekleyiniz.
Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.
Peki sabırla beklediğimiz durumda kaybettiğimiz Premium saati, oto loot saati, Golden Mattock saati, giremediğimiz chaos dan alacağımız chaos kağıdı (kazansan da kaybetsen de alıyorsun) gibi KAYBETTİKLERİMİZ in telafisini yapacak mısınız?
Chaos vakti gelen res tebrik etmeye değer !
İnanın sizden cevap beklemeyi 10 saniye de olsa düşündümsonra da 17 yıllık tecrübelerime dayanarak sorduğum soruyu kendim cevaplamaya karar verdim.
Cevap : Tabiki telafisi olmayacak, sonuç itibariyle bakıma neden olan oyunculardır. Siz her şeyi oyuncular için yaptığınızdan dolayı, bakımdan kaynaklı oyuncuların kaybettiklerinin telafisini şirket gereği yapamazsınız![]()
Saat oldu 12.30 bu bakım halen devam mı ediyor ? Napıyorsunuz kardan adamlara dansöz kıyafeti mi giydiriyonuz, beraber içmeye mi gittiniz noldu bu ya![]()