Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56

Thread: Captcha Hk.

  1. #1
    Senior Member EraJacque16's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    1,056

    Angry Captcha Hk.

    Not: Bu bir rapor değildir.
    Not2: Bu durumun araya kaynamasını istemediğimden güncelleme notların başlığında devam etmedim.
    Captcha tekrar aktif edildiğinden beri townda uçarak lw kasan botlara denk gelmeye devam ediyorum, onlar açısından değişen bir şey yok.
    Ya captcha fixlenmiş ya da premium kullanıyorlar.

    Peki bu capcha kimi etkiledi? tabiki bizi birkaç gündür captcha denk gelen yerler; (evet biliyorum tetikleyen olaylar vs.)
    Ftde nova atarken (aynı Ftde VR üzerimizde respawn olduğunda priestimize de çıktı)
    Ftye girmek için npcye tıklayan bir arkadaşımıza da çıktı
    Czde Questde pk atarken
    Sundires, Inn Host açarken ve trade yaparken
    Royalde tavşan kesince vs.
    Bu gibi durumlarda oyuncunun ekranına captcha çıkması oyuncuyu tacizdir, oynanabilirliği yerin dibine sokmaktır.
    Bir an önce amaçlandığı gibi sadece illegalin önüne geçecek şekilde düzenlenmeli. Bir örnek öneri;
    - Beyaz liste oluşturulur, belirli kriterdeki oyunculara captcha çııkmaz. bunun için premium şartı komik kaçıyor, premiumlu koxperda olabilir.
    Zaten koxperlar trade kapalı olduğundan item aktarmak için np almak yada premium çekmek zorundaydı, 400np çekmesinler de premium alsınlar diye yapılmış bir uygulama olduğunu düşünmek istemiyorum. Beyaz liste için karakter oluşturma tarihi, lvl, np miktarı esas alınabilir.
    Aksi taktirde etrafta gold preli koxperlar ve etkinlik kaçıran, npye ve expe yatan, sürekli captcha ile taciz edilen premiumsuz legal oyuncular kalır.
    Last edited by xMakhWelo; 10-02-2020 at 12:36 PM.
    consume & adapt

  2. #2
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    kaldirilsin valla memati gibi yeter u**n yeter diye bagiriyorum.

  3. #3
    Senior Member EraJacque16's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    1,056
    bak şimdi başıma gelen rezilliğe bakar mısın, yeni başladı royal, 1 rabbit kestim doğrulama çıktı. yazıyorum yanlış diyor tekrar yazıyorum yine yanlış diyor, resmi değiştirdim 2 defa daha denedim yine yanlış. bir yandan da kaçarken yazmaya çalışıyorum adam arkadan okla kovalıyor.
    daha kodu yazamadan öldüm tertemiz, tebrik ederim.
    rica etsem kodda ne yazıyor biri söyleyebilir mi?

    consume & adapt

  4. #4
    Senior Member manin's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bursa
    Posts
    345
    Nickname
    OnLyManinDark
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Bu olay icin onceden bi uyari bari eklenebilir. Mesela 3 dakika önceden ekranin bi yerinde uyari cikip 90 saniyeden geri sayabilir bu esnada da oyuncu bu durum icin hazirlikli olabilir.

  5. #5
    Senior Member manin's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bursa
    Posts
    345
    Nickname
    OnLyManinDark
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by EraJacque16 View Post
    bak şimdi başıma gelen rezilliğe bakar mısın, yeni başladı royal, 1 rabbit kestim doğrulama çıktı. yazıyorum yanlış diyor tekrar yazıyorum yine yanlış diyor, resmi değiştirdim 2 defa daha denedim yine yanlış. bir yandan da kaçarken yazmaya çalışıyorum adam arkadan okla kovalıyor.
    daha kodu yazamadan öldüm tertemiz, tebrik ederim.
    rica etsem kodda ne yazıyor biri söyleyebilir mi?

    oqBD yaziyo galiba

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    İstanbul
    Posts
    305
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad

    Post

    Quote Originally Posted by EraJacque16 View Post
    bak şimdi başıma gelen rezilliğe bakar mısın, yeni başladı royal, 1 rabbit kestim doğrulama çıktı. yazıyorum yanlış diyor tekrar yazıyorum yine yanlış diyor, resmi değiştirdim 2 defa daha denedim yine yanlış. bir yandan da kaçarken yazmaya çalışıyorum adam arkadan okla kovalıyor.
    daha kodu yazamadan öldüm tertemiz, tebrik ederim.
    rica etsem kodda ne yazıyor biri söyleyebilir mi?

    oqB0(sıfır) yazıyor O yapmış olabilir misin? Bazen bende yazıyorum fakat kabul etmiyor değiştirmek zorunda kalıyorum.

  7. #7
    Senior Member FFferik16's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    1,822
    Class
    KO -> Kurian
    Server
    KO -> Rosetta
    İllegalle mücadelede mağdur olan legal oyuncular olmamalı çünkü illegaller bir şekilde yolunu bulurken legal oyuncunun oyunu engelliyor. Bu daha önce etkinliklere IP sınırlamasında da oldu, aynı işte. Mağdur olan sadece sıradan oyuncular.

    Bir de bu olayın oyun akışını nasıl etkileyeceğini düşünemeyin oyundan bihaber veya umursamayan kişi/kişiler kim merak ediyorum. Yani bu sözde çözüm fikri yayıncıdan mı yapımcıdan mı.

  8. #8
    Senior Member Sariaslan's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    İstanbul
    Posts
    819
    Nickname
    SariaslanLegolas
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    TheLordofTheRings
    Race
    El-Morad
    Uzun zamandır herhangi bir oyun oynamıyorum. Oynadığım dönemde hiç oyunun ortasında çıkan güvenlik kodu görmemiştim. Çok enteresan. Kod yerine mouse ile sürükleyerek captcha yapılabilir. Puzzle gibi. Örn;

    Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

    Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    411
    Şu olaya çok şaşırıyorum gerçekten 4 haneli kodu giremeyecek kadar üşengeç misiniz?

    Bende premium kullanmıyorum karşıma çıkıyor ama 1 kere olsun bu sistemden şikayetçi olmadım.

    Siz bana server verin ben o townda uçan kaçan hile kullanıcılarını teker teker şikayet edeyim.

  10. #10
    Senior Member Vrij's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,097
    Quote Originally Posted by FearlessTheTurk View Post
    oqB0(sıfır) yazıyor O yapmış olabilir misin? Bazen bende yazıyorum fakat kabul etmiyor değiştirmek zorunda kalıyorum.
    oqBD yazıyor.

    sıfırın ortasında çizgi var.

    Bana da tam devaya ks atarken cıktı, son snleriydi, bilmiyorum cvplamasaydım çıkış gemini vercek miydi, ks atamadık zaten.
    Bazı firmaların adam olması için rekabet şart.
    ‘Olan olmuştur; olacak olan da olmuştur.’
    Zamansız 'an'da olmuş bitmişe, zamanlı ömrümüzde şahitlik etmekteyiz.

    Men bende-i Kur'anem, ta can darem
    Men hâk-i reh-i Ahmed Muhtarem
    Ger nakl künet cüz in kes ez güftarem
    Bizarem ez o vü zan suhen bizarem.


    <3 We shall overcome

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •