Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    234
    Infractions
    0/1 (15)

    Exclamation Captcha royale'de çıkmasa olmaz mı?

    Royale'de neden çıkıyor bu? Uğraştırıyor.

  2. #2
    Captcha oyuncuya eziyet Captcha sistemini seven 1 tane bronze pre li yada preniumsuz arkadaş varmı merak ediyorum bu tür uy7gulamaları kim ne kadar düşünmüş acaba

  3. #3
    Senior Member ARTHUR.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1,554
    Nickname
    ARTHUR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Sadece Npclere tıklayınca çıksa iyide ikide bir çıkıyor geçen bende knight royalde kutuyu açamadım mobu kestim tam ortaya çıktı kodu girene kadar kayboldu kutu

  4. #4
    Senior Member enezx's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    2,291
    Şuan bronze premiumlulara da çıkıyor
    Bildiklerimiz bir damla, bilmediklerimiz bir okyanus.

  5. #5
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    zülümden başka bisi degil ,

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    591
    10 senedir illegaliteyi bitircez diye legallere çektirmediğiniz kalmadı.

  7. #7
    Senior Member Vrij's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,088
    Çıkmasa olmaz, amaç illegaliteyi önlemek filan değil malum, gold ve üstü pre sattırmak.
    Tamamen duygusal kısaca
    ‘Olan olmuştur; olacak olan da olmuştur.’
    Zamansız 'an'da olmuş bitmişe, zamanlı ömrümüzde şahitlik etmekteyiz.

    Men bende-i Kur'anem, ta can darem
    Men hâk-i reh-i Ahmed Muhtarem
    Ger nakl künet cüz in kes ez güftarem
    Bizarem ez o vü zan suhen bizarem.


    <3 We shall overcome

  8. #8
    Quote Originally Posted by enezx View Post
    Şuan bronze premiumlulara da çıkıyor
    zaten açıklamada godl ve üstü preniumlarda çıkmıyacak denmiş bronze prenium üvey evlat bu Captcha uygulaması knight online tarihindeki en büyük hata hele de bunu premiumlu premiumsuz gold dc bronze diye ayırmaları tam hata Captcha uygulaması yapılıyosa tüm prenıumlulara yapılmalı hile kullanan kişi zaten dc pre alıyor olan normal oyuncuya oluyor
    Last edited by DonJose; 10-01-2020 at 11:32 AM.

  9. #9
    Senior Member ARTHUR.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1,554
    Nickname
    ARTHUR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Vrij View Post
    Çıkmasa olmaz, amaç illegaliteyi önlemek filan değil malum, gold ve üstü pre sattırmak.
    Tamamen duygusal kısaca
    Katılıyorum.Zaten oyuncusunu düşünse Steamkoda hiç bir işe yaramadığını bildiği halde buraya getirmezdi. Ek olarak Artık topu Mgamede atamayacaklar 1haftada bahçenin içinden geçtiniz

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    411
    Yerinde bir uygulama aslında ben son 2 senenin içinde sadece 1 kere bronz premium almıştım fakat gold premium almak daha iyi karar.

    Neden ben yerinde uygulama dedim sebebi şu zaman zaman videolarda olsun katıldığımız knight royal etkinliği olsun arkadaşıyla birlik olup diğer kişileri kesenleri görmekteyiz.

    Bu kişiler oyuna para vermeden oyundan kazanç elde etmek isteyen kişiler.

    Onun için bu uygulama yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum destekliyorum.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •