Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15

    Angry Knight Online Hata Alıyorum [Sorry unexpected has error occurred]

    arkadaslar meraba. Knight Online a girince start diyerum ve beyaz ekran gelior ve su hata gelior ''[Sorry unexpected has error occurred. Do you want report the bug?] diye bir hata gelior ve bu yuzden oyunu oynayamıyorum.

    NOT2: vereceginiz cozumlerde format- isletim sistemi degistirme- windows update kb26... disinda cozumler veriniz

    ????ALLAH INI SEVEN YARDIM EDER NOLUR BENİ BU HATADAN KURTARIN YA LUTFENNNNN????

    BİLENLER: ya forumdan yada suralardan ulassın
    Last edited by DonJose; 09-17-2020 at 10:21 AM.

  2. #2
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,581
    Merhaba,

    Hata ile ilgili bir görsel iletebilir misiniz? Ayrıca işletim sisteminiz ve kullandığınız ekran kartı nedir?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    EKRAN KARTIM (SİS MİRAGE 3 GRAPHİCS) AMA OYUNU KALDIRIYO TABİKİDE

    HATANIN RESMI:

    HATA BU https://hizliresim.com/w6BnBJ

    İsletİm sİstemİm wİn7 home premİum 32bİt
    Last edited by NightOwl; 09-16-2020 at 03:29 PM.

  4. #4
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,581
    Öncelikle lütfen mesajınızı tek bir mesaj olarak gönderin. Ek olarak bu sorun yeni mi başladı, daha önce Knight Online'a giriş yapabiliyor muydunuz?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    hic giris yapamıyodum oyuna (3-4ay once oyunu kesfettim baslayıyım dedim ve tak bu hatayı verdı. o zamandan beri alıyom

  6. #6
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,581
    Sanırım problem ekran kartınız ile alakalı gibi görünüyor, yine de birkaç deneme yapalım. Öncelikle tüm sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olunuz. Sorun yaşamaya devam etmeniz durumunda, oyunu kalıntısı kalmayacak şekilde(klasörler vb. dahil) kaldırdıktan sonra aşağıdaki link üzerinden indirme yaparak tekrar deneme yapabilirsiniz. Ancak belirttiğim gibi problem ekran kartınız ile alakalı gibi görünüyor.

    KnightOnlineSetupV2282

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    tmm saolun bi denicem sizin ve baska arkadasların da cozumleri varmıdır?

  8. #8
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,318
    Merhaba,

    Arkadaşımızın söylediklerine ek olarak,

    Başlat > %temp% klasörünün içindeki dosyaların hepsini sildikten sonra oyuna giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

    * Bu önerilere rağmen sorunun devam etmesi halinde destek ekibine bilet gönderebilirsiniz. Bu sorunun temel nedeni, genellikle hasar gören dosyalar nedeniyle bu hata alınmaktadır. Oyunu tamamen kaldırdığınıza emin olduktan sonra yeni bir kurulum gerçekleştirmek sorunu genellikle çözmektedir.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    Olmuyor ya olmuyor. Lütfen elinizi ayanizi opim yardım edin bana ya nolursunuZ

  10. #10
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    İzmir
    Posts
    2,581
    Belirttiğim gibi, sorununuz cihazınızın özellikleri ile alakalı gibi görünüyor.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •