Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

    Unhappy Windows 10 Oyuna girerken Bug

    Merhabalar,
    Bilgisayarıma bu sabah format atıp windows 10 yükledim driver kurulumunu vs. yaptım lakin oyuna girerken Sorry Unexpected error hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

  2. #2

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

  4. #4
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,554
    Quote Originally Posted by OnLyKiss View Post
    Hatayı oyuna girişte mi alıyorsunuz yoksa oyunun içindeyken mi? Eğer oyunu oynarken alıyorsanız client dosyası hasar görmüş olabilir fakat girişte alıyorsanız ve antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakmayı deneyebilir ve bize durum hakkında bilgi verebilirsiniz.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Hatayı oyuna girişte mi alıyorsunuz yoksa oyunun içindeyken mi? Eğer oyunu oynarken alıyorsanız client dosyası hasar görmüş olabilir fakat girişte alıyorsanız ve antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakmayı deneyebilir ve bize durum hakkında bilgi verebilirsiniz.
    Bir önceki yorumumu silmişsiniz fakat onu yazmamın sebebi 4 saate yakın bu sorunla uğraşmam.
    Sorunu çözdüm. Driver silip bir daha son sürümünü kurdum, başka konularda gördüğüm nvidia ayarlarından oyunu entegre grafiğe ayarladım, sizin başka konuda vermiş olduğunuz alternatif linkten indirip kurdum, clientle oynadım falan sonunda çözüldü. Tahminimce asıl sorun driver ve nvidia ayarlarıyla alakalı. Aynı sorunu yaşayanlar büyük ihtimal bu 2 yolu deneyerek sorunu çözebilir. Nvidia driver yüklerken gelen geforce silip internetten bir daha indirip kurdum. Onun üzerinden driver güncelledim. Sorun halloldu. Kolay gelsin.

  6. #6
    Senior Member ZhuGeLiang's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,356
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Lütfen ekran görüntüsü ekler misiniz?
    bendede windows 10 yüklü, starta basıyorum xcode3 bir lürtü açılmıyor
    en az 5-6 kere starta basmam gerekiyor.
    NE MUTLUM TÜRKÜM DİYENE

  7. #7
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Hatayı oyuna girişte mi alıyorsunuz yoksa oyunun içindeyken mi? Eğer oyunu oynarken alıyorsanız client dosyası hasar görmüş olabilir fakat girişte alıyorsanız ve antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakmayı deneyebilir ve bize durum hakkında bilgi verebilirsiniz.
    Ağ baglanti Ayarlarinda Wifi (yada Ethernet ) Tek Bir Baglanti kalsin.
    bluetoot ve diger baglantilari devre disi birakin

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •