Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Skill Bar Kayıt olmuyor?

    Bir süredir karakterimim skill barını her seferinde baştan dizmek zorunda kalıyorum, oyunu 2 kere silip tekrar yükledim ama nafile, skill dizdikten sonra sağlıklı şekilde çıkış yapmamama rağmen tekrar girdiğimde kayıtlı olmuyor, 2. kez girip çıkışımda bazen kayıt oluyor ama bilgisayarı açıp kapatınca yine eskiye dönüyor yardımcı olur musunuz?

  2. #2
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    10,621
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhaba,
    Normal şartlarda skillerinizi dizdikten sonra alt+f4 komutu ile çıktığınızda skilleriniz kaydolmaktadır. Oyun içerisinde dc vs gibi sebeplerden oyundan düştüğünüzde yaptığınız skiller kayıt olmamaktadır.

  3. #3
    Quote Originally Posted by ata_LNAETbt3 View Post
    Bir süredir karakterimim skill barını her seferinde baştan dizmek zorunda kalıyorum, oyunu 2 kere silip tekrar yükledim ama nafile, skill dizdikten sonra sağlıklı şekilde çıkış yapmamama rağmen tekrar girdiğimde kayıtlı olmuyor, 2. kez girip çıkışımda bazen kayıt oluyor ama bilgisayarı açıp kapatınca yine eskiye dönüyor yardımcı olur musunuz?
    olmuyor iki gözüm dosyaların biri bozuldu mu ne, silip yüklediğimde mesela tüm ayarlar sıfırlı giriyor oyuna ama Michelle Help Decline ve Decline Quest Help özellikleri hala tikli, onların da sıfırlanmış olması gerekiyo normalde

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    336
    Aynen bendede bir kaç defa aynısı oldu.
    Skill bar kaydedip cikiyoruz.

  5. #5
    Senior Member SUTCUvFatih's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    546
    Skill diz moradona ışınlaan sonra emc filan geç bi erlend sonra cz tavaf bitince alt f4 yap oyundan normal şekilde çik. Girdiğinde skiller kayıt edilmiş olacak

  6. #6
    kayıt defterini de temizledim nafile

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Merhaba,
    Normal şartlarda skillerinizi dizdikten sonra alt+f4 komutu ile çıktığınızda skilleriniz kaydolmaktadır. Oyun içerisinde dc vs gibi sebeplerden oyundan düştüğünüzde yaptığınız skiller kayıt olmamaktadır.
    bir kaç gündür aynı sorun ben de de var ve sürekli alt f4 olarak çıkıyorum ama yan charlarda öyle bir sorun yok sadece 1 karekterde var

  8. #8
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,290
    Merhaba,

    Arkadaşımızın da belirttiği yollarla çözüme ulaşamadıysanız lütfen oyunu tamamen kaldırdığınıza emin olduktan sonra aşağıdaki bağlantı ile yeni bir kurulum gerçekleştiriniz.

    Alternatif İndirme Linki

    *Sorunun devam etmesi halinde konuyu güncelleyebilirsiniz.

  9. #9
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Arkadaşımızın da belirttiği yollarla çözüme ulaşamadıysanız lütfen oyunu tamamen kaldırdığınıza emin olduktan sonra aşağıdaki bağlantı ile yeni bir kurulum gerçekleştiriniz.

    Alternatif İndirme Linki

    *Sorunun devam etmesi halinde konuyu güncelleyebilirsiniz.
    malesef kayıt defterini temizledim bu linkten temiz bir kurulum yaptım, bu sefer tüm ayarlar sıfırlanmıştı ama yine de skill bar kayıt olmadı

  10. #10
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,290
    Quote Originally Posted by ata_LNAETbt3 View Post
    malesef kayıt defterini temizledim bu linkten temiz bir kurulum yaptım, bu sefer tüm ayarlar sıfırlanmıştı ama yine de skill bar kayıt olmadı
    Gerçekten ilginç bir durum, normal şartlarda kayıt olması gerekiyor. Hesabınızın incelenmesi adına destek ekibine bilet gönderin lütfen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •