Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    176

    mod ve test modlarin tamamulsuzlugu

    tek bildikleri sey copy paste yapmak olan vasifsiz kisilerin ( isini hakkiyle yapanlari tenzih ediyorum ) ntt discord kalaninda mod ve test mod olmasi cok uzucu.iyi anlastiklari uyeler , arkadaslari ile bir olup diger kullanicilar uzerinde baski kurup sinirlerini tahrik etmek ardindan da cevap verildigi icin discord kanalindan uzaklastirmak tamda size yakisan bir davranis bicimi oldu.alkisliyor tebrik ediyorum.forumdan da uzaklastirin, bu konuyu da silin , kilitleyin.onemli degil.ne yaparsaniz yapin bu gercek degismeyecek.yaziklar olsun.

  2. #2
    Registered Users
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10,993
    Selam,

    Discord'daki konuşma geçmişine az önce göz attım. Takım arkadaşlarım sana gerekli yönlendirmeleri yapmalarına rağmen ısrarla onlara karşı ithamda bulunmuşsun (gördüğüm kadarıyla burada da devam ediyorsun) ve finalde de seni sunucudan kicklemişler. Öncelikle bilmen gereken nokta, hesabınla ilgili incelemelerin yalnızca müşteri hizmetleri üzerinden yapılabileceği. Hesabın ceza aldıysa eğer, olumlu ya da olumsuz sana dönüş yapacak olan mercii orası. Bu dönüşleri de hesabına ait logların tamamı incelendikten sonra yapıyorlar.

    support.nttgame.com KO Ban/Jail kategorisinden biletini gönderebilir ve cevap bekleyebilirsin. Burada senin için yapabileceğimiz ekstra bir şey yok.

    Konu yoruma kapatıldı.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form