Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    6

    Skill Bar Sürekli Bozuluyor

    başlıkta belirtiğim gibi

    asas oynamaktayım skil barım her giriş yaptıgımda bozuluyor bunu nasıl düzeltebiliriz

  2. #2
    Senior Member KR4LBATURR's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    ANTALYA
    Posts
    135
    Nickname
    KR4LBATUR
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    KANDOSTLAR
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Merhaba skil barınızı düzenledikten sonra kitleyip ve biraz ex kasarak rerog atıp deneyebilirsiniz. Anlık bozulmayıp ara ara bozuluyorsa hesabınıza başkasının erişim sağlamadığından emin olunuz.

    İyi forumlar
    Last edited by AlonsoPedroLopez; 07-12-2020 at 01:44 PM.

  3. #3
    Senior Member akoml's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    İstanbul
    Posts
    4,268
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Farklı bir haritaya geçerek oyundan çıkın (1 kereliğine mahsus)

    Örn; Luferson'da skill barınızı dizin ve Moradon'a geçip relog atın.

  4. #4
    Senior Member SUTCUvFatih's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    546
    Skill dikildikten sonra kilitleyin başka bir haritaya geçip relog atın o şekilde kayıt oluyor

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by KR4LBATURR View Post
    Merhaba skil barınızı düzenledikten sonra kitleyip ve biraz ex kasarak rerog atıp deneyebilirsiniz. Anlık bozulmayıp ara ara bozuluyorsa hesabınıza başkasının erişim sağlamadığından emin olunuz.

    İyi forumlar


    o şekilde denicem ne yaparsam yapayım olmuyor modem fişi çekiyorm düzelir diye belki gene olmuyor sürekli skil bar bozuk
    Last edited by AlonsoPedroLopez; 07-12-2020 at 01:44 PM.

  6. #6
    Senior Member akoml's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    İstanbul
    Posts
    4,268
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by BAmm0999 View Post
    o şekilde denicem ne yaparsam yapayım olmuyor modem fişi çekiyorm düzelir diye belki gene olmuyor sürekli skil bar bozuk
    Farklı bir haritaya geçerek relog atmanız gerekmektedir.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •