Mage jr de silver bar bana gelmesin diye towna çekti. Rosetta serverında. Hapis cezası için ne yapmam gerekiyor.
Mage jr de silver bar bana gelmesin diye towna çekti. Rosetta serverında. Hapis cezası için ne yapmam gerekiyor.
Videosunu aldıysan at cr ye ban yer kanıtın yoksa video felan hiç birşey yapamazsın
Elinizde kanıt varsa Cheat Reports kısmına atarsanız ceza alır.
Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.
pmden yazdığı küfürler var zaten orda anlaşılıyo. şimdi ekleyeceğim fotografları
küfürler mute yemesini sağlar ama towna çektiğini ispatlamaz ki
Bildiklerimiz bir damla, bilmediklerimiz bir okyanus.
Küfürler için ksc'leri cr'ye yükleyebilirsiniz ancak town'a çekmesi hakkında elinizde videolu kanıt olması gerekiyor.
Detaylı bilgi için konuyu dikkatlice okuyunuz.
Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.
şimdi ağla falan yazdı. küfürler arasındaki konuşmalardan belli oluyor çektiği
arkadaşlar fotografları ekledim ama galiba yorum boş gözüküyor
bu linke tıklayıp bakabilir misiniz
Last edited by ScORp_LiON; 07-04-2020 at 10:08 PM.
Kanıtları oyun içi alman gerekiyordu. Muhtemelen üstte yazdığım konuya göz atmadın, genel forumda paylaşmıyoruz görüntüleri.
Detaylı bilgi için konuyu dikkatlice okuyunuz.
konuyu inceledim fakat 10 saniyelik bi olay. video alamadığım için yaptığı yanına kar mı kalsın.
10 m parasında deiğilim böyle adamlar yüzünden oyuncu sayısı azalıyor. linkteki konusmaları görmüşsündür. daha başka ne yapabilirim