Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Unhappy Sürekli dc yiyorum

    Arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim. Bazen giriş ekranında bazen oyuna girdikten 1 dakika sonra bazen ise oynda maradonda pazardayken dc yiyorum. bu dediğm olay bugün başladı. Modeme res attım pc kapat aç yaptım olmadı yardım edin. Ne olabilir?

  2. #2
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6,319
    Selam,

    Genel olarak herhangi bir bağlantı problemi bulunmuyor, kişisel internet sağlayıcınızla görüşüp yaşadığınız durumun incelenmesini talep edebilirsiniz.

  3. #3
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Dc olmamak için Pazar sunucularinda lgth feet basma.
    Eğer surekli Dc oluyorsan Modemin Arkasindaki Jak oksitlenmiş olabilir onu yeniden taktir.
    Kablolarda ek olmamali.
    Adsl isen port durumun musaitse Wdsl e geç Alt yapinin durumu Nasildir bilmiyorum Ama Ben Fiber kullaniyorum sadece resetten resete dc oluyorum Ayrica kablolari Cat 6 yapmalisin wdsl de daha iyi sonuç alirsin.
    Alt yapi ve Saha Dolapi Santral uzakligi bilmedigim icin Aklima bunlar geldi.

  4. #4
    Quote Originally Posted by BayerischeMotorenW View Post
    Dc olmamak için Pazar sunucularinda lgth feet basma.
    Eğer surekli Dc oluyorsan Modemin Arkasindaki Jak oksitlenmiş olabilir onu yeniden taktir.
    Kablolarda ek olmamali.
    Adsl isen port durumun musaitse Wdsl e geç Alt yapinin durumu Nasildir bilmiyorum Ama Ben Fiber kullaniyorum sadece resetten resete dc oluyorum Ayrica kablolari Cat 6 yapmalisin wdsl de daha iyi sonuç alirsin.
    Alt yapi ve Saha Dolapi Santral uzakligi bilmedigim icin Aklima bunlar geldi.
    Kıbrısta wdsl kullanılıyor ve çanak ile çekiyoruz interneti. zaten kıbrısta ms( gecikme) sorunu var. ms kaynaklı olabilir mi bu dcler.

  5. #5
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Tracert Kayitlarina bakmak lazim
    Kibrisdada oyuna girdim ms sorunu yoktu.
    Lokasyon alayköy 3 ay kaldim internet sistemi canaktan degilde benim oturdugum Telefon hatti ile bagliydi.
    (Başlat - Cmd - Tracert uslogin.knightonlineworld.com Enter) Paylasabilirmisin.Kayitlari
    istanbuldaki msler 3 4 bende
    Kibristaki msler ise 20 25 arasi idi

  6. #6
    Quote Originally Posted by BayerischeMotorenW View Post
    Tracert Kayitlarina bakmak lazim
    Kibrisdada oyuna girdim ms sorunu yoktu.
    Lokasyon alayköy 3 ay kaldim internet sistemi canaktan degilde benim oturdugum Telefon hatti ile bagliydi.
    (Başlat - Cmd - Tracert uslogin.knightonlineworld.com Enter) Paylasabilirmisin.Kayitlari
    istanbuldaki msler 3 4 bende
    Kibristaki msler ise 20 25 arasi idi
    yaptım az önce de tek seferde 3 tane ms değeri veriyor hepsi birbirinden ayrı mesela
    400 ms 7ms 4 ms falan diyor
    Last edited by Cre_HBkJALXK; 06-05-2020 at 10:34 PM.

  7. #7
    Senior Member BayerischeMotorenW's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    848
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    400 ms çok sikintili gardas.
    O yuzden dc oluyorsun
    Dns Adresini 1.1.1.1 1.0.0.1 yapip modemi ac kapa yaparmisin sonra tekrar test edermisin.

  8. #8
    Oyunu sil tekrar kur resten sonra benimde başıma geldi duzeldi suan

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •