Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    9

    Durduk yere dc sorunu

    İnternette bir sorun olmamasına rağmen durduk yere dc oluyorum ara sıra,gelen son patch den sonra başladı.Duvara yakın yerde oluyo sandım ama bugün eslant raven harpy slotunda da oldu açık alanda 2 kere.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    12
    Ayni sorun bendede var karakter bİ anda tİtrİyo ve oyundan atiyo dc bİle olmuyoruz aninda atiyo dns ayari deĞİŞtİrdİm oyunun sİlİp kurdum yok hİÇ bİr tÜrlÜ ÇÖzÜlmÜyor 5 dakİka duramiyorum oyunda adim atmamla tİtreyİp atiyor.!!

  3. #3
    yine başladı dc ler benim evde 2 pc var biri Kablonet'ten bağlı hiç sıkıntı yok, diğeri Superbox ile bağlı.... Turkcell ile bağlı olan dc yiyor internette sıkıntı yok

  4. #4
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7,073
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Sunucularda genel bir problem bulunmamaktadır, lütfen iss müşteri hizmetlerini arayarak kontrol sağlamalarını talep ediniz.

  5. #5
    Senior Member OWPW's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    TRABZON
    Posts
    3,916
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    +1 sürekli dc oluyor, karakter pazarda duramıyor......

  6. #6
    Senior Member BarbarosPasa07's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    East Ontario
    Posts
    475
    Nickname
    ComeBacktoLife
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Sunucularda genel bir problem bulunmamaktadır, lütfen iss müşteri hizmetlerini arayarak kontrol sağlamalarını talep ediniz.
    Bu iss ler yakinda kazan kaldircak haberiniz olsun o kadar oyun internet sitesi var hic birinde sikayet gelmiyor ama bu dandik oyunda surekli sorun oldugu ve arandiklari icin komple baglantiyi kesicekler goruceksiniz ozaman iss yi

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    12
    iss ile ne alakası var oyunda hiçbir problem yokken getirdiğiniz güncelleme sonrası böyle oldu data ve magic hataları alıyorum sürekli oyununuzun problemlini insanlara yansıtmaktan vazgeçin artık ve karşı tarafı suçlayacağınıza çözüm üretin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

  8. #8

    Angry

    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Sunucularda genel bir problem bulunmamaktadır, lütfen iss müşteri hizmetlerini arayarak kontrol sağlamalarını talep ediniz.
    Yüzlerce insan aynı sorunu yaşıyorken bu gelişi güzel cevap insanları daha da tahrik ediyor.

    Evet farkındayız bununla alakalı sorunu tespit etmeye çalışıyor teknik ekip. << Olması gereken cevap.

    Bunu 3 gündür yaşadığını söylüyor arkadaşlar minimum 1 haftadır var, ben rogue karakterimi bozdum bu sorun için, açtığım konuya da cevap gelmedi üstelik.

  9. #9
    Member BETERZ's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Istanbul
    Posts
    71
    Nickname
    BETERZ
    Class
    KO -> Mage
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Sunucularda genel bir problem bulunmamaktadır, lütfen iss müşteri hizmetlerini arayarak kontrol sağlamalarını talep ediniz.
    Bahsettiğiniz ISS'lerden birinde çalışıyorum. Bizde bir sorun yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Bağlantı varken oyundan kopmak oyun ile alakalı bir durum.

  10. #10
    Yine başlamış lar iss de iss demeye.... Git maradona buyy takıcıların orada gez ye dc yi de gör iss yi! Bu iss olmasa ne yapacaksınız bilmiyorum.......

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •