ha gayret arkadaslar dun vodofone start yoktu bi kaç saat geldi oynadık yeter bu kadar dedıller sımdı 5 dk da bır dc oluyoruz ama olsun en azından start geliyor böyle böyle bi 4-5 ay sora falan çözücekler inşallah sorunu
ha gayret arkadaslar dun vodofone start yoktu bi kaç saat geldi oynadık yeter bu kadar dedıller sımdı 5 dk da bır dc oluyoruz ama olsun en azından start geliyor böyle böyle bi 4-5 ay sora falan çözücekler inşallah sorunu
Vodafone aşırı lag ve dc sorunu var gene bir telafinin telafisi gerektirecek durum harikasınız..........
Allah rızası için Vodafone dokunmayın.
Kimse boşuna kendini yormasın kimsenin ilgilendiği yada kimsenin yardımcı olduğu kimsenin bir cevap dahi verdiği yok. Umurlarında bile değil cevap vermek. şu problem var deyip hatalar düzeltilmeye çalışıyor bile demiyorlar zamanımızı çalmak dan başka bir şey yapmıyorlar şu durumda.
DeaconFrost;
"Yurtdışından bağlanan oyuncuların + vodafone kullanıcılarının yaşadığı sorunları ben tekrardan ilettim ilgili ekibe ama dürüst olmam gerekirse en azından bugün için bir çözüm üretebileceklerini sanmıyorum bahsi geçen kullanıcılara özel. Zira bana verilen bilgi, genel olarak internet bağlantılarında bir sorun olduğu yönünde fazla yüklenmeden dolayı. Eğer bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağım ama dediğim gibi bugün için bir gelişme olacağını sanmıyorum.
Ben klişe açıklama yapmıyorum, bana verilen bilgiyi paylaşıyorum ve ekliyorum: Ben bugün çözüleceğini düşünmüyorum.
Umarım yanılırım da çözülür." discord kanalına böyle yazmış.
Bir gunluk sikintiymis gibi yazmis![]()
İnternet bağlantılarında sorunmuDDDDD Bu düpedüz koca bir yalandan ibaret istekleri an istedikleri zaman oyunu sıfır sıkıntılı bir şekilde çalıştıra bilirler. bunu onlarda biliyor fakat yaptıkları planlar üzerine hareket ettikleri için oyun kitlesinin ne düşündükleri onlar için önemli olmayan bir konu.
arkadaşlar türknet kullanıyorum aynı problemi yaşadık 3 gün boyunca dün düzelttiler çok şükür türknetten sıkıntısız girebiliyoruz büyük ihtimalle vodafone ve yurt dışını da hallederler 1-2 güne sabredin azcık daha
Vodofone yurt dışını bilmemde dün sorun yoktu şimdi giriyorum dc var Vodofone da
ne bu böyle yılda bir draki gireyim dedim sürekli dc dc ....![]()