Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Yeni sunuculara katılmak için NTTNow uygulamasını indirip eşleştirme yapmanız gerekiyor.

    Ancak Olympia'da oynamak istiyorsanız OTP kurmanız gerekiyor. OTP kurmayı denediniz mi?
    evet otp şifrede aldım pc versiyonundan otp.nttgame.com/
    sitesine girdiğimde OTP Aktifleştirme Ayarları kısmında ntt game etkin altında bulunan Knight online oyuna giriş pasif durumda aktif ederseniz oyuna girerken otp koduna ihtiyack duyacaksınız yazıyor aktif etmediğim için mi giremiyorum

  2. #12
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,637
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by holefter View Post
    evet otp şifrede aldım pc versiyonundan otp.nttgame.com/
    sitesine girdiğimde OTP Aktifleştirme Ayarları kısmında ntt game etkin altında bulunan Knight online oyuna giriş pasif durumda aktif ederseniz oyuna girerken otp koduna ihtiyack duyacaksınız yazıyor aktif etmediğim için mi giremiyorum
    Tabii her ikisini de aktif etmeniz gerekmektedir.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Tabii her ikisini de aktif etmeniz gerekmektedir.
    hay allah razı olsun senden oldu girdim server a

  4. #14
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,637
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by holefter View Post
    hay allah razı olsun senden oldu girdim server a
    Rica ederim.

    İyi oyunlar.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Ben telefon'a kurmak istediğimde aynı hatayı aldım. Bilgisayara kurarken sorun yaşamadım ama. Şimdilik bilgisayardan kullanacağım ilerde tekrar denerim telefona kurmayı artık.

  6. #16
    Aynı sorunu bende yaşıyorum 55 cash gitti bos yere ticket attım cevap gelmesini bekliyorum hala

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    2
    konu hakkında bir gelişme ya da düzelme var mı acaba?telefon değişikliginden dolayı yenisine otp kurmak istemedim fakat login olmaya calıştığımda ce1001 hatası alıyorum

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •