Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17

    Otp ce1001 hatasi

    Arkadaşlar iyi forumlar.
    Telefonumdan OTP yi kaldırmıştım 1 gün sonra geri kurmaya karar verdim
    ID- AothCode istedim siteden. Fakat gelen kodları yazıp kurmaya çalıştığımda "CE1001: Communication problem has occurred with a server. Please try again in a moment" diye hata alıyorum.
    Dünden beri ara ara deniyorum değişen birşey yok.
    Ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

  2. #2
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,630
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    ICS-OTP PC & Mobil kurulumlarında alınan CE1001 hatası ekibin bilgisi dahilinde olup teknik ekip konu ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

    Forum ve discord duyuruları takip ediniz.

  3. #3
    Quote Originally Posted by TheGeed View Post
    Arkadaşlar iyi forumlar.
    Telefonumdan OTP yi kaldırmıştım 1 gün sonra geri kurmaya karar verdim
    ID- AothCode istedim siteden. Fakat gelen kodları yazıp kurmaya çalıştığımda "CE1001: Communication problem has occurred with a server. Please try again in a moment" diye hata alıyorum.
    Dünden beri ara ara deniyorum değişen birşey yok.
    Ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
    oyunda şuan bir sorun var hocam o nedenle sürekli deneme yapmayı ve cash harcamayı bırak stabil hale gelince dene derim ben.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    İstanbul
    Posts
    151
    Nickname
    STEFANNN
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    TheREAL
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by TheGeed View Post
    Arkadaşlar iyi forumlar.
    Telefonumdan OTP yi kaldırmıştım 1 gün sonra geri kurmaya karar verdim
    ID- AothCode istedim siteden. Fakat gelen kodları yazıp kurmaya çalıştığımda "CE1001: Communication problem has occurred with a server. Please try again in a moment" diye hata alıyorum.
    Dünden beri ara ara deniyorum değişen birşey yok.
    Ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
    Beklemede kal dostum oyunda problem olduğu için bir çok şey de problem yaşanıyor. sanırım bakımlardan sonra düzelir

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Madem teknik arıza var kod alma kısmı kapatılsın o zaman. ben 5 cash verdim 3 günlük kod geldi. (bu işlemi birkaç kez yaptım malesef) 3 gün dolunca problem düzeltildi mi düzeltilmedi mi bilmediğim için gene kod isteyeceğim. gene cash gidecek.

  6. #6
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,630
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TheGeed View Post
    Madem teknik arıza var kod alma kısmı kapatılsın o zaman. ben 5 cash verdim 3 günlük kod geldi. (bu işlemi birkaç kez yaptım malesef) 3 gün dolunca problem düzeltildi mi düzeltilmedi mi bilmediğim için gene kod isteyeceğim. gene cash gidecek.
    Hizmetler tam çalışmadığı için ICS / OTP bölümüne destek bileti gönderebilirsin.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Sorun çözülmüş müdür acaba ? yeni kod isteyebilir miyiz şimdi

  8. #8
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,630
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TheGeed View Post
    Sorun çözülmüş müdür acaba ? yeni kod isteyebilir miyiz şimdi
    Bu konu üzerinden bilgi verildi.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Bu konu üzerinden bilgi verildi.
    Hocam olimpia serverına kayıt yaptırmak için uğraıyorum ama olmuyor

    öncelikle olimpia oynaya bilmek için resmi sitenin 3 yeni sunucuya kayıt yaptırın yerine kaytmı yaptırmak gerekli eğer öyleyse telefon numaramı yazınca başka bir hesaba kayıtlı diyor ne yapmam lazım

  10. #10
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,630
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by holefter View Post
    Hocam olimpia serverına kayıt yaptırmak için uğraıyorum ama olmuyor

    öncelikle olimpia oynaya bilmek için resmi sitenin 3 yeni sunucuya kayıt yaptırın yerine kaytmı yaptırmak gerekli eğer öyleyse telefon numaramı yazınca başka bir hesaba kayıtlı diyor ne yapmam lazım
    Yeni sunuculara katılmak için NTTNow uygulamasını indirip eşleştirme yapmanız gerekiyor.

    Ancak Olympia'da oynamak istiyorsanız OTP kurmanız gerekiyor. OTP kurmayı denediniz mi?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •