Page 18 of 73 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 171 to 180 of 722
  1. #171
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    8
    Telafi de istemiyorum sadece sorunsuz şekilde oyunu en kısa zamanda açın yeter.

  2. #172
    Banned
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    5
    Infractions
    0/1 (15)
    Bak hala yazdiğum yorumlari siliyorlar . Hakediyorsunuz hakaretleri kardeş anliyomusunuz. Acin canli yayin açin dc yi terbiyesizler.

  3. #173
    Quote Originally Posted by arbitiraj View Post
    Saati belli olsa senin gibi cahillerin ağız kokusunu çekmezler paşam zaten. Sakin ol sandalyene yaslan sen. Açılınca haberin olur.
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse Sen ***ünden anlamaya devam.

  4. #174

    Etkinliklere giremedik hakkımızı rica ediyoruz

    2 Gold bar 800 kc 10 günlük bronz piremiyum u L den yollarsaniz seviniriz kaç gündür magduruz

  5. #175
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    1,635
    Quote Originally Posted by arbitiraj View Post
    Bir tane yapıcı yorum yok. Ulan ahmak herifler oyunu açık tutsalar suç kapatsalar suç. Hayatınız çamur atmak ota boka. Tek düzelsin sıkıntı da gerekirse 2gün kapalı duruversin. Boş yapmayın.
    Quote Originally Posted by arbitiraj View Post
    En 1 haftalık full pus(tatto, kanat, pathos, valkyrie, pre) verilmediği takdirde vaad ettiğiniz hizmeti sunmadığınız için gerekli yasal işlemleri kendi adıma size karşı başlatacağım. Koxperlar apayrı bir dünya ne bann atılıyor ne fixleniyor. Sonuna kadar uğraşacağım düzelmediği takdirde...!
    Quote Originally Posted by arbitiraj View Post
    Saati belli olsa senin gibi cahillerin ağız kokusunu çekmezler paşam zaten. Sakin ol sandalyene yaslan sen. Açılınca haberin olur.
    Hangisini kuzenin yazdı?

  6. #176
    Quote Originally Posted by BlackMbaku View Post
    Hangisini kuzenin yazdı?
    vurdu gol oldu

  7. #177
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by parlamentbesyo1 View Post
    Bu yazılanları izleyip gülüyormusunuz üzgünmüsünüz tahmin etmek çok zor değil lakin sayın gm arkadaşlar daha oyunun O sunu bilmezken biz bu oyunu oynuyorduk iyisiyle kötüsüyle tüm yönetimle aile gibi olduk bir oyun düşünün yönetimden önce oyuncular müdahale ediyor senelerdir her neyse gelelim asıl konumuza biz bu oyunda senelerdir ne sıkıntılar gördük 2004 de bifrost dupesi cıkmıstı hatırlayan dostlar vardır tam 4 gün kapalı kaldı oyun siteyide kapattılar bir çok oyuncu oyun acıldıgında oyundan bi haber unutup sallamadı o zamanki yönetim hatasını anlayıp bundan snra olacak bakımlarda olabildiğince bilgilendirme yaptılar ki oyuncu kaybetmeyelim bunun gibi bir çok örnek verebilirim ki vermeyede gerek duymuyorum çoğu kişi benim gibi eski oyuncu şimdi özet geçmek gerekirse DİSCORD kanalı genel tartışma ve konu dışı gruplarını hangi akla hizmet kapatıyorsunuz ne güzel muhabbetler dönüyor arada cıvıtanı banlayın geçin çok zor birşey değil ve banlamak da sizin göreviniz hep ucu açık konuşmalar bilgilendirmeler köklü bir clan lideri olarak oyuncu arkadaşları zor tutuyorum bizler sizin tahmin ettiğiniz gibi 20 25 yaşında kişiler değiliz açıklama ve ilgi istiyoruz iş ahlakına uygun hareket etmenizi söylemlerinize dikkat etmenizi istiyoruz. sorun neyse bu kadar ciddi ise bizlerinde bilmesi gerektiğini düşünüyorum bilmem artık bu yazımı okurmusunuz ama okursanız bilin ki kopma noktasındayız.
    +1

    Sohbet kanalı kapatılıyor garip olan o. Bunun nedeni de oyuncuların yönetimi eleştirmesi diye düşünüyorum. Eleştiriye açık olsalardı bu oyunun durumu bu olmazdı. Eleştiriyi kaldıramıyorlar ne yazık ki. Bazı oyuncuları bile kendilerine benzetmişler göründüğü gibi. Oyun onların, istediklerini yaparlar istemezseniz oynamayın mantığıyla hareket ediyor bir çok kişi. Eleştirmeyelim, her istediklerini yapsınlar sadece paramızı ve zamanımızı verelim satın aldığımız hizmetten yararlanamayalım. Yazılanları da okuduklarından eminim sadece cevap verme gereği duymuyorlar sunucular açıldığında herkes susacak nasıl olsa at gözlüğümüzü takıp farmımıza, pvpmize devam edicez. Nasıl olsa bu oyunun belli bir kitlesi var genelde eski oyuncular farklı oyunlardan bu kadar keyif alamadığı, farklı mmorpg oyunları denemek, öğrenmek istemiyorlar diye. Farklı oyunlarla kıyaslandığında git orda oyna ozaman diyen tipler de var eleştiriyi sevmeyen düz kafalı insanlar, istediğimi yaparım dediğinizde eleştirme ozaman diyen acayip insanlar. Zaman, keyif, para benim, bu hizmeti satın alıyorsam kullanmak istiyorum bunu yapamıyorsam eleştiririm haklı olarak bunun da engellenmesini istemiyorum.

  8. #178
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    39
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    arkadaş rahatsız olabilir fazla üstüne gitmeyin adasdasdas mikemmel tespit ^^

  9. #179
    Selamlar,
    Bu oyuna 2005 senesinde başladım. 2012 senesine kadarda oyun geçmişim var. 7 senelik süre zarfında böyle bir süreç yaşandığını hatırlamıyorum lakin daha ağır problemlerle karşılaşmıştık. Bugüne yönelik olarak konuşursam: Yaklaşık on gün önce oyuna giriş yaptım ve item almaya başladım. Yaşadığım bağlantı problemlerinin endişe verici olduğunu konusunda geçmiş oyun tecrübelerime dayanarak siz değerli yetkilileri temin ederim.
    Saygıdeğer yetkililer, bu üzücü süreç Knight Online marka değerini düşürerek ve güncel oyuncu kaybına neden olacaktır. Bir değer yandan, istiyoruz ki kaybettiğimiz premium süreleri tarafımıza eklenecektir. Umuyoruz bu zorlu süreci çabuk atlatırız.

    Saygılarımı sunar bu zorlu günlerde sağlık dilerim

    -PandoroS ( First on Beramus Base ) 13-11-2011

  10. #180
    Moderatörler yok Gmler yok bilgi yok ne oluyor açıklayın artık...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form