-
- Forum
- Knight Online World
- Türk Topluluğu
- Genel
- Genel Tartışma Bölümü
- FT'de pet atanlara bir işlem yapılmayacak mı?
hala güncel, yasak değil mi onu yazın bari boşa video çekmeyelim.
Attığım raporlar çöpe gidiyor 10 kere raporlamışımdır . Madem yasak değil, Bir raporda da daha göndermeyin diyin bizde bilelim enazından , bizde çıkaralımortalık şenlensin
çer çöp charlar giriceğine hak edenler girsin, bu adamların oynama niyeti yok yıllarca çöp itemlarla geziyolar, daha bu sabah aylar önce raporladığım bi char yine JRde aynı itemlarla geldi. dün de ftde random mage partye girdim, raven harpyde öldü biri, 2 kişi atlarda öldü, VRye geldiğimizde ise 2 kişi kaldık.
Last edited by EraJacque16; 07-07-2020 at 03:16 PM.
consume & adapt
https://forum.nttgame.com/forum/show...olitikas%C4%B1
listede okudum yasak oldugu yaziyor neden hala devam etmekte bu pet guard bunlari aşalim hepimiz girmek istiyoruz eventlere
Mod Arkadaş yorumu silmekten vazgec kendine iş ara mumkunse sen ben uygunsuz yorum yapmam
eger uygunsuz yorum yapmişsam kendim duzeltebilirim silmene gerek yok uyarman yeterlidir
Manuel kullanıma geçip, macrolu ürünlerinizi letgodan satabilirsiniz. Etkinliğe macro ile spam yaptırarak girmenin cezası var iyi oyunlar. 5.4.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Madde 9 - Macro / Macro yazılımı ve Pedal kullanımı -
İlk Suç; Disiplin Zindanı, İkinci Suç; Disiplin Zindanı, Üçüncü Suç; Süresiz Hesap Kapatılması olarak güncellenmiştir.
Oyuncu faaliyetlerine kasıtlı olarak engel olmak veya oyun içerisinde huzursuzluk vermek
3 günlük hesap kapatılması
7 günlük hesap kapatılması
15 günlük hesap kapatılması
Süresiz hesap kapatılması
linkte gayet guzel aciklama yapilmiş ama oyun içersinde pet guard cikaranlar var bir şekilde girişimize engel olmaya çalişiyorlar boyle zihniyette olan şahislari inşallah gerekenler uygulanir
Pet veya guard ftye girmede nasıl bir engel yaratabilir tek tıkla girilen bir event zaten, 22:00 ftsinin eksik user olduğunu hiç görmedim söylediğin gibi olsa kimse giremez, kronometre ile süre alıp gayet rahat girebilirsin,macro ile seri spam yapmak sorun olabilir doğru diyorsun, ama illa macro kullanıcam dersen cezası var yapma derim ben.
yorum atan arkadaş bilmiyor yada petçi son 10 saniye npc yanıt vermiyor diyelimki ben son 10 saniye oyuna girdim tıklamaya çalışıyorum npc yanıt vermiyor böyle bir saçmalık olamaz ki sag sol tıkla giriyorum macrosuz isteyen varsada çok gevezelik yapmamsı için videosunuda atarım elle sag sol tık yaparak neredeyse ft kaçırmıyorum oyunda macrocular var dogru ozaman macroyu engellesinler kullanmadıgım için problem yok
![]()
boşa kendini yorma çıkar birisi der B ye basmıyorsun
Last edited by crafty994; 07-08-2020 at 05:20 AM.