Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    Launcher sonrası oyun yüklenmiyor

    Merhaba,
    Knight online sitesinden oyunu indirdim kurdum patchleri sorunsuz bir şekilde attım,launcher geliyor starta basıyorum ama sonrasında hiç bir şey olmuyor sağ alt tarafta yükleme yapmıyor ve oyuna giriş yapamıyorum. Win 7 - 64 bit kullanıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
    Last edited by qel_SRPKsNLh; 02-28-2020 at 04:57 PM.

  2. #2
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,322
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Xc yükleme yapmıyor gibi görünüyor.

    Dns ayarlarınızı değiştirmeyi dener misiniz? 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaptıktan sonra Başlat > Çalıştır > CMD yönetici olarak çalıştırıp gelen pencereden ipconfig /flushdns işlemini gerçekleştirin. Ardından modemin fişini çıkartıp takın.

  3. #3
    Herhangi bir sonuç alamadım sorun devam ediyor.

  4. #4
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,322
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Mobil bağlantı üzerinden oyuna giriş yapmayı dener misiniz?

  5. #5
    Mobil bağlantıdan da bi sonuç alamadım hocam.
    kullanıcı oturumundaydım,administrator oturumuna geçtim bu sefer start'a bastıktan sonra . Çalışmayı durdurdu hatası veriyor sorunun detayı alttaki şekilde


    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: KnightOnLine.exe
    Uygulama Sürümü: 4.17.13.2029
    Uygulama Zaman Damgası: 5e423882
    Hata Modülü Adı: KERNELBASE.dll
    Hata Modülü Sürümü: 6.1.7600.16385
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a5bdbdf
    Özel Durum Kodu: e06d7363
    Özel Durum Uzaklığı: 0000b727
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 4211
    Ek Bilgiler 2: 4211f95ff6d936fb1faa2d59f3029db3
    Ek Bilgiler 3: 5639
    Ek Bilgiler 4: 563930d170b067a396023327120f941f

    Client'i 2 kere indirdim hem D ye hemde C ye sırayla kurdum bu arada

    Launcher sağ tık yapıp uyumluluğu deiştirdim şimdi çalışmayı durdurdu hatasını da almıyor tekrar başa döndüm
    Last edited by qel_SRPKsNLh; 02-28-2020 at 08:22 PM.

  6. #6
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,322
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Appcrash hatası alıyorsunuz daha önce karşılaştığım konulardan biridir. Genelde Veri Yürütme Engellemesine exe'yi ekleyince geçebiliyor.

    Bilgisayarım'a Sağ tıklayın, Özellikleri seçin. Açılan pencerenin solundaki bağlantılardan Gelişmiş Sistem Ayarları'nı seçin. Sistem Özellikleri penceresinde Gelişmiş' e basın. Performans bölümünde Ayarlar'a basın. Açılan pencerede Veri Engelleme Yürütme'ye basın. Ekle butonu aktif değil ise, "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'i aç" seçeneğini seçerek ekle'ye basın ve knightonline.exe ekleyin.

    Not: Eğer exe'yi seçerken hata mesajı gelirse, ayarları kapalıdır. İnternetten CMD komutları ile ayarı açman gerekecek. Araştırırsın.

    Eğer düzelmez ise farklı aksiyonlar düşünürüz.

  7. #7
    Sorun dediğiniz gibiymiş.
    DEP'i açıp exe eklemek istediğimde hata verdi,daha sonrasında cmd ile DEP'i iptal ettim bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorun düzeldi.
    Bana zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    6
    teşekkür ederim

  9. #9
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    12,322
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Rica ederim.

    Problemin çözüldüğüne sevindim

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Rica ederim.

    Problemin çözüldüğüne sevindim
    çok ilgili olduğunuz için size bir soru sormak istedim launcher dolmuyor start gelmiyor bekliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •