Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 91 to 100 of 117
  1. #91
    En azından tam tamına 3 ay sonra farkına varılıp güncelleme gelmesi..... Bu da bir başarı.

  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    29
    yorumların bazılarını okudum da cahillik diz boyu arkadaşlar bu oyun mu size uyum sağlamak zorunda siz mi bu oyuna uyum sağlamak zorundasınız. Pcde hiçbir şeyi düzeltmeniz beklenmemeli binlerce kişi oynuyor hepsine tek tek şunu şunu düzeltin mi diyecekler. Ya da oyunun kurulumuna ek bunu bunu yapmazsanız run time hatası mı alacaksınız diyecekler. Bir sorun olduğu belli bu durum daha önce yoktu güncelleme de yapılan bir şeyin buna sebebiyet verdiği de apaçık net. Neyi uzatıyorsunuz ya güncellemeleri geri alacaklar ya da bir an önce sorunu tespit edip düzeltecekler. Şunu şunu deneyin diyenleri kaale almayın.

  3. #93
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Program ekle kaldırdan silerek yeniden kurmanız sorunu çözer diye düşünüyorum. Tüm denemelere rağmen olmazsa işletim sistemini temiz kurulum ile yeniden kurmanızı tavsiye ederim.
    Diğer c++ sürümlerini eklemeyi henüz denemedim ancak pc ye format atmak ne demek çocuk oyuncağı mı bu ? şimdiye kadar sorun olmuyodu da gelen patch te sorun var işte ne diye sorunu millete atıyosunuz? o yüzden sorun düzelmez ise aracı kurum nttgame,mgame ile iletişime geçip sorunu düzelticek yeni bir patch yazdırıcak... çözüm yolu bu

  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    9
    Ayrıca şunu güncelleştir bunu güncelleştir demeyin ezbere.Versiyon numaraları ile birlikte söyleyin neyi güncelleştirmemiz gerekiyorsa.

  5. #95
    Güncelleme geldi ama sorun devam ediyor........

  6. #96
    Senior Member sui_N7tMPVcQ's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    239
    Nickname
    nevergarden
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    bu sorun son 2 gündür bende de var özellikle pazarda dolaşırken oluşuyor oyundan kaynaklı olabilir bir bakın derim.

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    100
    Temiz kurulum olsun. c+++ dosyalarını microsofttan indirmek olsun bütün herşeyi bütün kombinasyonları denedim sorun bende değil bilgisayarımda hiç bir oyundada sorun yaşamıyorum. Velhasıl yinede bu hatayı alıyorum 10 saat sonunda .

  8. #98
    Senior Member EraJacque16's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    1,045
    patchden sonra oluşan sorun, neredeyse herkesde farklı sıklıkta oluyor. bence bilgisayarlarınızı fazla kurcalamayın fixlenene kadar idare edin çünkü muhtemelen hata sizden kaynaklı değil.
    consume & adapt

  9. #99
    Senior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    469
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    İşletim sistemi nedir? En son %100 event varken günlerce karakterim Titan spotundaydı, reb10 kasarken de yaklaşık 23-24 gün genie ile nerdeyse hiç kesintisiz oyundaydı. Genie'den kaynaklı olacağını sanmam. Kurulum yaparken kullandığınız bir antivirüs sistemi var mı? Varsa onu geçici olarak kapatıp kurulumu o şekilde yapabilirsiniz, bazı antivirüs yazılımları bazı dosyaları potansiyel risk görerek engelleyebiliyor.

    Eğer işletim sisteminiz lisanssız ise online alışveriş sitelerinde uygun fiyata satılan oem lisanslar var, onlardan tavsiye edebilirim. Gerçi lisanssız kullananlardan da böyle bir geri dönüş almadık.
    Oyunda otururken veya elle oynarken bu problem olmuyor.

    Ancak 20 saat Genie koyarsanız bu hata oluyor.

  10. #100
    Senior Member 67MaNYaQaDaM67's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    977
    Nickname
    67MaNYaQaDaM67
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    bende de oldu

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •