Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 117
  1. #1

    Microsoft Visual C+++ Runtime Eror ! (Yardım)

    Üç gündür bu hatayı almaya başladım. Hiç birşey yüklemedim ve hiç birşey silmedim. Araştırınca clandan bir kaç arkadaşın da başına gediğini öğrendim. Hata bildirimi gelince çoğu şey görünmüyor. Mob canı f10 ayarları vs... Hataya tamam deyince exe uygulama hatası veriyor ve bildirimi kapatınca oyundan atıyor. Bir bilgisi olan var mı acaba?
    Last edited by AsheAsheAsheAshe; 02-21-2020 at 07:10 AM.

  2. #2
    Yok mu bir bilgisi olan?

  3. #3
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,775
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Windows güncellemelerinin tam olduğuna emin olunuz.

    Microsoft Visual C++ sürümlerine sağ tıklayarak, değiştir sekmesinden onarım yapar mısınız?

    Onarım ile düzelmez ise silip, tekrar yükleyiniz.

    En son önerim Visiual Studio Community'i kurmanız, eksik yazılımları tamamlamanız olacaktır.

  4. #4
    Teşekkür ederim.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1
    denedim 2 yöntemi de ama hala hata vermekte 2 gündür uyguladm günde 1 sefer kesin bu hatayı veriyor. ben priestim genie bırakp gidemiyorm lütfen yardımcı olurmusunuz.

  6. #6
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    50,592
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Program ekle kaldırdan silerek yeniden kurmanız sorunu çözer diye düşünüyorum. Tüm denemelere rağmen olmazsa işletim sistemini temiz kurulum ile yeniden kurmanızı tavsiye ederim.
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  7. #7
    Banned
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    80
    Infractions
    0/1 (15)
    Kardeşim sorun senden kaynaklı değil oyundan kaynaklı oyunun kaynak kodları exe ye giderken sorun çıkarırsa öyle oluyo bu da aradaki köprü programda yapılan değişiklik yüzünden oluyo

  8. #8
    Quote Originally Posted by FDDSFDSFDSF View Post
    Kardeşim sorun senden kaynaklı değil oyundan kaynaklı oyunun kaynak kodları exe ye giderken sorun çıkarırsa öyle oluyo bu da aradaki köprü programda yapılan değişiklik yüzünden oluyo
    Sanırım haklısınız ne yaptıysam olmadı çünkü.

  9. #9
    Quote Originally Posted by FDDSFDSFDSF View Post
    Haklıyım çünkü biliyorum sorunun ne olduğunu bilgisayar mühendisiyim
    Doğrudur hocam. Gerçekten artık can sıkmaya başladı. Teşekkür ederim ilginiz için.

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    80
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by AsheAsheAsheAshe View Post
    Sanırım haklısınız ne yaptıysam olmadı çünkü.
    Haklıyım çünkü biliyorum sorunun ne olduğunu bilgisayar mühendisiyim

Page 1 of 12 12311 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •