Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    104

    3 gündür DC sorunum var bıktım artık lütfen yardım edin lütfen

    Dün başlık açtım önemsenmedi lütfen birisi ilgilensin. 3gündür charim dc oluyor. Şöylr anlatayım

    1-)Arkadaşımla beraberiz aynı evde onun laptopunda hiç bir sorun yok dc vs
    2-) gün içinde hep evdeyim. Pc basindayim asla dc sorunu yaşamıyorum. Ne zaman sabah 6 da pazar kurup yatsam uyandığımda malesef dc oluyorum
    3-) wifi güç tasarrufa geçmesi kapali, pc güncel,ttnette sorun yok. Zaten olsa arkadasimda yanimda dc olurdu.

    Neden oluyor bu neden kafayi yicem

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    104
    anlaşıldı kimse yardımcı olmayacak

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Bursa
    Posts
    97
    Nickname
    RookieGirl
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    PaiaN
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    İnternet sağlayıcında kısa süreli kopmalar olabilir.
    Bilgisayar belirli bir süre kullanılmadığında beklemeye alıyor uyku moduna geçiyor olabilir.
    Ama genelde saniyelik internet kopmalarından oluyor benimde başıma geliyor çoğu zaman

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by MrsSevde View Post
    İnternet sağlayıcında kısa süreli kopmalar olabilir.
    Bilgisayar belirli bir süre kullanılmadığında beklemeye alıyor uyku moduna geçiyor olabilir.
    Ama genelde saniyelik internet kopmalarından oluyor benimde başıma geliyor çoğu zaman
    Sağlayıcıda sorun yok buna eminim hem telefonla görüştüm hem de yanımda ki diğer pc dc olmuyor.
    Bekleme modu vs kapalı

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Bursa
    Posts
    97
    Nickname
    RookieGirl
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    PaiaN
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Oyunu silip yüklemeyi yada modeme reset atmayı denediniz mi ?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by MrsSevde View Post
    Oyunu silip yüklemeyi yada modeme reset atmayı denediniz mi ?
    Evet hemde iki kere

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Bursa
    Posts
    97
    Nickname
    RookieGirl
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    PaiaN
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Windows Defender dan dc yiyenlerde oluyor. Sorun bu saydıklarımdan biri değil ise istersen Discord kanalından bir yaz. İyi günler

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    104
    SAnırım bu durumun bir çözümü yok

  9. #9
    Dc sorunun varsa DC pre çekmen gerekiyor

  10. #10
    Aynı sorun 1.5 sene önce bende de oluyordu, 3-5 ay sırf bununla uğraştım.Sonra internet kablosu ve modemi yeniledikten sonra bir kez bile olsun dc yemedim ve şuan hiç bir sorun yok.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •