Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 92
  1. #71
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Tahran
    Posts
    677
    Nickname
    Avini-Ebelfezl
    Clan
    XxSEExNOxEVILxX
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Sorun yaşayanlar Başlat -> Çalıştır -> CMD yazıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra -> ipconfig /flushdns yazarak tekrardan oyuna girmeyi deneyebilir mi?
    Atıyor yine.
    Bir derdim var, bin dermana değişmem.
    Şah İsmail Hatayi

  2. #72
    Senior Member Mayans_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    321
    Nickname
    Mayans
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    TemplarKn1ghts
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Sekingg View Post
    Şunu fark ettİm yenİ relog atanlar yaŞiyor bu sorunu cÜnkÜ dÜn geceden berİ sabİt olan pazarcilarda bİŞey yok
    Muhtemelen bende dün akşamdan beri pazardaydım ve hiçbir sorun yoktu.. Chaos ve bdw icin relog attim. Sonrasında gözlüklü çıktı.

  3. #73
    Senior Member Evanescence_TR09's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    [09] - Aydın / Efeler
    Posts
    179
    Nickname
    :_EVANESCENCE_TR_:
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    HanimShardimiGetir
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Denedim, aynı... Hatta daha kısa sürede atar oldu. Önceden hafta 1-2 olurdu. Özellikle bugün oyunda duramadık.

  4. #74
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Sorun yaşayanlar Başlat -> Çalıştır -> CMD yazıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra -> ipconfig /flushdns yazarak tekrardan oyuna girmeyi deneyebilir mi?
    başlat çalıştıra girip ipconfig flush yaptım dns geçmişini temizledi gibi bi yazı cıktı sonra tekrar yönetici olarak çalıştırıp girdim 3 dk sonar tekrar aynı hata ile attı

  5. #75
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    1
    Bende 2 bilgisayardada gözlüklü hatası alıyorum sürekli

  6. #76
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Arkadaşlar DNS ayarlarınızı değiştir misiniz?

    DNS ilk üst tarafı 4.2.2.1 yapın. Alttakini boş bırakın ve oyuna tekrar giriş yapmayı dener misiniz?
    Teşekkürler bende işe yaradı. 20 dakikadır oyundan atmadı.

  7. #77
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Tahran
    Posts
    677
    Nickname
    Avini-Ebelfezl
    Clan
    XxSEExNOxEVILxX
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    7/24 oyunda duruyorum aktif pc başında durmasamda. 1 saat öncesine kadar hiçbir sorun yoktu. 1 saattir max 2 dakika oyunda durabiliyorum gözlüklü çıkıp atıyor. Eryudes'in söylediklerini uyguluyorum. Bakalım inş. kısa sürede çözülür
    Bir derdim var, bin dermana değişmem.
    Şah İsmail Hatayi

  8. #78
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Sorun yaşayanlar Başlat -> Çalıştır -> CMD yazıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra -> ipconfig /flushdns yazarak tekrardan oyuna girmeyi deneyebilir mi?
    20 dakika sonra attı . ve sorun devam ediyor .

  9. #79
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    17,250
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Arkadaşlar, DNS ayarlarınızı,

    4.2.2.1
    4.2.2.5

    ya da

    8.8.8.8
    8.8.4.4

    Yaptıktan sonra CMD yönetici olarak çalıştırıp gelen pencereden ipconfig /flushdns deneyin. Sorununuz giderilecektir.

  10. #80
    site bile düzgün degil yazılanlar farklı farklı cıkmaya başladı son büyük resetten sonra

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •