Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    90
    Infractions
    0/1 (5)

    knight oynarken başka hiç birşey yapmayalım mı ?

    1 haftadır aynı şey

    TEE yazılım mühendislik tarafından yapılan eğitim seti veido izleme programı açıldıktan 1 dk içerisinde oyunda , gözlüklü arkadas cıkıyor .

    ne yapalım ozaman hayatımızla ilgili hiç birşey yapmadan knight oynıyalaım ?

    çözüm nedir ?

  2. #2
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,393
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    Yüksek ihtimalle bandicam kullanıyorsunuz. Daha iyi yazılım olan streamlabs obs'yi kullanmanızı öneririm.

    Aşağıdaki rehber konusunu inceleyebilirsin.

    Streamlabs OBS Nasıl Kaliteli Video Çekebilirim? Yayın Yapabilirim? (Rehber)

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    90
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

    Yüksek ihtimalle bandicam kullanıyorsunuz. Daha iyi yazılım olan streamlabs obs'yi kullanmanızı öneririm.

    Aşağıdaki rehber konusunu inceleyebilirsin.

    Streamlabs OBS Nasıl Kaliteli Video Çekebilirim? Yayın Yapabilirim? (Rehber)
    Özel bir yazılım şirketinin yaptığı bir video izleme programını bot olarak algılıyor muhtemelen . Video izleme , eğer oraya video kaydetme yazdıysam benim hatam , lakin bakıyorum izleme yazmısım . Obs ne alaka anlıyamadım

  4. #4
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,393
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Benim hatam. Kusura bakmayın. Tamamiyle yanlış anlamışım.

    İlgili yazılım xigncode tarafından engelli olabilir. Xigncode.log dosyanızı herhangi bir upload sitesine ekleyerek paylaşabilir misiniz?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    90
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Benim hatam. Kusura bakmayın. Tamamiyle yanlış anlamışım.

    İlgili yazılım xigncode tarafından engelli olabilir. Xigncode.log dosyanızı herhangi bir upload sitesine ekleyerek paylaşabilir misiniz?
    Hiç önemli değil insanlık hali , iş yerindeyim eve gidince dosyayı yükleyeceğim

  6. #6
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,393
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by burakonemm94 View Post
    Hiç önemli değil insanlık hali , iş yerindeyim eve gidince dosyayı yükleyeceğim
    Tamamdır. Dosyanın incelenmesi için, ilgili yere ileteceğim.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    328
    açıkçası ben de mobil pubg oynarken oyuna giremiyorum. hatta program açıkken bile atıyor direk. bu gidişle ban da yeriz bu yüzden.

  8. #8
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,393
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by qru_MWL9XYyQ View Post
    açıkçası ben de mobil pubg oynarken oyuna giremiyorum. hatta program açıkken bile atıyor direk. bu gidişle ban da yeriz bu yüzden.
    Sizin de aldığınız bir xigncode hatası varsa paylaşabilirsiniz.

    Ayrıca illegal bir durum olmadıktan sonra hesabınız konusunda endişelenmize gerek yoktur.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    175
    Hocam ben başka bir hata bildirebilir miyim? Mesela çarı genie ye bıraktım ve alt tab yapıp youtubeda takılıyorum. Bir süre sonra alt-tab ile oyuna döndüğümde oyun ekranı donmuş oluyor. Tıklıyorum tıklıyorum sonra program yanıt vermiyor kapatılsın mı uyarısı geliyor mecbur kapatıyorum. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

  10. #10
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,393
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by mrcrowlee View Post
    Hocam ben başka bir hata bildirebilir miyim? Mesela çarı genie ye bıraktım ve alt tab yapıp youtubeda takılıyorum. Bir süre sonra alt-tab ile oyuna döndüğümde oyun ekranı donmuş oluyor. Tıklıyorum tıklıyorum sonra program yanıt vermiyor kapatılsın mı uyarısı geliyor mecbur kapatıyorum. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
    Oyunu pencere moduna alarak deneyebilirsiniz. Muhtemelen ekran donmayacaktır.

    Oyun içerisinde F10 - grafik ayarları - pencere modunu seçerek yapabilirsiniz.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •