Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    431
    Quote Originally Posted by ZKASY View Post
    gÜzel kardeŞİm 1cİ aydan berİ gİrmedİĞİm karakter geÇen hafta destana soktum ÜÇ gÜndÜr ordaydi pazar gÜnÜ siriusa kaydettİm bu karakterİ baŞka karakterİme kastim sadece 150 m aktarip buya koydum bugÜn baktim dc yemİŞ kullandiĞim İnternet hattindan hanim vİdeo seyredİyor herhalde İnternet kasti karakter dc yedİ karaktere gİrdİm hapİste tİcket attim attiklari cevap makro tespİt edİlmİŞtİr oyundan baŞka yÜklÜ olan tek program synergy adli program bu program sadece pc ÖbÜr pc klavye mausu kontrol etme ekran farkli sadece maus ve klavye kontrol edİyor bunla sadece bu yapiliyor oyuna bİr etkİsİ yok
    Seni sevmedim süt oğlan sen de bir bit yeniği var....Kanım da hiç ısınmadı.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    15
    SERVER: SIRIUS
    KARAKTER : SUGARkurian
    haksız yere hapise atıldım çarı başka çarla kastım görev bile yapmadım 35 lvl karakter ticket attım makro dediniz tek kulandığım klavye maus logitech k240 modeli
    hadi kulansam setup kurulumu yok normal küçük klavye maus set pazarda nasıl bi makro kullanabilirimki benim kafamda basmıyor yada yanımda başkası hapise atılcaktı yanlışlıkla benmi atıldım bu işi bi aydınlatın benim karakterimi hapisten çıkarın

  3. #13
    Senior Member SinfulSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    149
    Nickname
    Sinful
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ZKASY View Post
    sebeb nedİr pcde İllegal bİŞey yok aklima gelen tek Şey proxy kulandiĞimi sandilar yada servİs saĞlayicisinin verdİĞİ ip vukuatli ip olabİlİrmİ ?
    servis sağlayıcıları sana "VuQuadLı" ip vermez canım kardeşim.senin zaten statik ip'n nettir bellidir ,sorunlu iplere tarama olduğu doğrudur ;ancak sebepsiz ban atılmaz.İllgeal program kullanırken aldığın saçma proxy sağlayıcılarının gazabına uğramışsın hadi yallah.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by SinfulSaint View Post
    servis sağlayıcıları sana "VuQuadLı" ip vermez canım kardeşim.senin zaten statik ip'n nettir bellidir ,sorunlu iplere tarama olduğu doğrudur ;ancak sebepsiz ban atılmaz.İllgeal program kullanırken aldığın saçma proxy sağlayıcılarının gazabına uğramışsın hadi yallah.
    EVİMDE İKİ ADET İNTERNET HATTI VAR ZATEN BAK BAKALIM PROXY VARMI BUGÜN ÇAR DC YEDİ GİRDİGİMDE ÇAR HAPİSTEYDİ HİÇ ÇIKARMADIM ARAŞTIRSINLAR OYUNDAN ÇIKARMIŞMIYIM

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    karakterin lettere bak returnee supply coupon var uzun zamandır karakter aktif degildi ne zaman aktif edildiği orda yazıyor

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Knight
    Posts
    293
    Nickname
    FrankDuX
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Bazı insanlar ne şanslı bizim burada alt yapı yok bazıları 2 hat çekiyor.

  6. #16
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    40,171
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Kimse evinde 2 hat olduğu için hapse atılmaz. Bilgisayarınızda makro tespit edildiyse temizleyip bu şekilde devam ediniz.
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Kimse evinde 2 hat olduğu için hapse atılmaz. Bilgisayarınızda makro tespit edildiyse temizleyip bu şekilde devam ediniz.
    bu makro dedigin nedir anlamadım bu pc ye makro klavye kullanılmadı kulanılacak bi durum yok bu karakter sadece buy kurdum bir gün durmadı

  8. #18
    Senior Member Eften's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Akara
    Posts
    230
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Ayni ip’ten 2 pc olmasi sartyla 2 çara izin veriyorlar zaten. 2’den fazla çar sokmaya calistysaniz ondan dolayi olms olabilir.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Eften View Post
    Ayni ip’ten 2 pc olmasi sartyla 2 çara izin veriyorlar zaten. 2’den fazla çar sokmaya calistysaniz ondan dolayi olms olabilir.
    aynı ıp den 2 premiumsuz premiumda bi sınır yok bildiğim kadar

  10. #20
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    6,136
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Premiumsuz 2 hesap girebilirsiniz. 3 ve üzeri hesaplarda giriş yapılması isteniliyorsa hesaplarda premium bulunması gerekmektedir.

    Tekrar hatırlatalım forum ve discord üzerinden hesap desteği verilmiyor. Biletinize gelecek olan yanıtı beklemelisiniz.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •