Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    261

    2 gundur Ayni hatayi Aliyorum Yardimci Olabilecek Varmi ?

    Herkese Merhabalar Clientte start a bastigimda Tam oyun Acilacak iken data\skill_magic_main_us.tbl Hatasi Aliyorum, Acikcasi Korkutucu Bir durum tbl fln yaziyor Nedir Ne degildir Bileniniz Yardimci olabilecek Varmi ?

  2. #2
    Senior Member cYkParsing's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    779
    Eksik dosya hatası alıyorsun oyun dosyalarını tümden silip farklı bir dizine oyunu kurmayı denedin mi ?

    patch düzgün yüklenmemiş olabilir.

  3. #3
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    11,630
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

    Oyun dosyalarında bozulma meydana gelmiş olabilir, oyunu hiç bir kalıntı kalmayacak şekilde siliniz, bilgisayarınızda bulunan eski setup dosyalarını da siliniz ve buradaki alternatif link üzerindeki güncel client'ı indirip temiz bir kurulum sağlayabilir misiniz?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    261
    Yardiminiz Cok Tesekkur ederim Suan iste oldugum icin Aksam söylediginiz adimlari teker teker izleyip Tekrar kurulum Yapacagim Acikcasi sevindim Bilgisayarima birsey bulasmadigina

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    261
    @gamesDepot Bu Sorun nasil Kaynaklanabilir ? Bilgisayarimda Sadece Knight online yuklu

  6. #6
    Moderator xBionic's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Krypton
    Posts
    2,457
    Senlik bir durum yok. Oyunu silip yeniden kurdun mu? Bazen relog atınca bende de bu hatalardan veriyor. Her seferinde farklı bi tbl hatası

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •