Page 1 of 14 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 132

Thread: Oyundan Atma

  1. #1
    Senior Member Legor's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad

    Oyundan Atma

    Merhaba

    Oyuna giriş yaptıktan 5-10-15 dk sonra kendiliğinden oyundan atıyor.
    Oyun kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

    Edit.. 03/05/2019

    Benim Windows10.
    Başlat kısmında Ara / Bul kısmına şunu yaz = "Sistem Ortam Değişkenleri" Enter yap.
    Açılan Ekranda en altta = "Ortam Değişkenleri" tıkla.
    Açılan Pencere için de = 'Yeni' tıkla.
    Bu ekranda Kullanıcı değişkenleri ile sistem değişkenlerine ekleme yapacaksın.
    Değişken Adı = Bir isim belirle
    Değişken değeri = I:\NTTGAME\KnightOnlineEn\KnightOnLine.exe (Benim uzantı burada ama sen Dosyaya Gözat ile Knightonline.exe" işaretle.

    Olurmu olmaz mı bilmiyorum çözüm arıyoruz. Ben 02/05/2019 17:00 den beri oyundayım halen oyunda hesabım. Bu kadar uzun süre oyundan atmaması sevindirici. Normalde zombie patch'inden sonra bu kadar oyunda duramazdım . Bir deneyin belki işe yarar. Eğer bunu yaptın atmaya devam ederse o iki yer için şunu da ekle
    "KMP_DUPLICATE_LIB_OK" Değer = "TRUE"

    Last edited by Legor; 05-03-2019 at 12:13 PM.
    Yazılım Uzmanı

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    212
    Aynı sorunu yaşıyoruz fakat kimsenin umrunda değil format at diyolar 3 kere attık değişen bişey olmadı. Sorumn sizde diyoruz anlamıyorlar.


  3. #3
    Senior Member Legor's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Oyundan atma ile ilgili ben bir kaç tespit yaptım şuan da atmıyor gibi . 1 saati geçti halen hesabım oyunda. VPN kullanıyorsan onunla alakalı bir durum söz konusu gibi gözüküyor. VPN bağlantılarını OFF a çek. Bir daha dene bakalım ?
    Yazılım Uzmanı

  4. #4
    Senior Member Legor's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Yok dostum yok. VPN ile de alakalı bir durum değil. Ögle yemeğine çıktım geldim yine oyundan atmış.
    Olay görüntüleme ekranında Bilgi mesajı dönmüş;

    NVWMI - Base Profile [i:/nttgame/knightonline/knightonline.exe] was launched and [Base Profile] profile was applied
    Yazılım Uzmanı

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    212
    Umarım birisi artık dikkate alır da düzeltir şu olayı. Bu olay tam bu zombi etkinliğini getirdikler patch ile başladı oraya dönüp bir bakmıyolar çözümü için, dönüp bize diyorlar; yok format at, yok şunu yap, yok bilemem ne, hepsini denedik zaten bir çözüm olmadı bide siz dönün bakın dimi ama artık.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    175
    Aylar sonra oyuna gireyim dedim abyss de kalmış çar, wormlerden key kasayım dedim skill basınca sorun yok fakat Z-R yapınca DC yiyorum. bir kerelik bir şey diye düşündüm 6 kere denedim sonra maradonda da aynı şekilde dc yedim. Sebebini bilen var mı acaba?

  7. #7
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,379
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by mrcrowlee View Post
    Aylar sonra oyuna gireyim dedim abyss de kalmış çar, wormlerden key kasayım dedim skill basınca sorun yok fakat Z-R yapınca DC yiyorum. bir kerelik bir şey diye düşündüm 6 kere denedim sonra maradonda da aynı şekilde dc yedim. Sebebini bilen var mı acaba?
    Yüksek ihtimalle oyun içerisinde yamuk bow olarak adlandırılan bow'u takıyorsunuz. Geçtiğimiz haftalarda bu eşyanın statüsü değişti. Inventory'e alıp silahı tekrar takar mısınız?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Yüksek ihtimalle oyun içerisinde yamuk bow olarak adlandırılan bow'u takıyorsunuz. Geçtiğimiz haftalarda bu eşyanın statüsü değişti. Inventory'e alıp silahı tekrar takar mısınız?
    Bunu bilmiyordum aynen elimde yamuk bow kalmış item olmayınca Çok teşekkür ederim deneyeyim bir sonraki girişimde.

  9. #9
    Senior Member Legor's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Yüksek ihtimalle oyun içerisinde yamuk bow olarak adlandırılan bow'u takıyorsunuz. Geçtiğimiz haftalarda bu eşyanın statüsü değişti. Inventory'e alıp silahı tekrar takar mısınız?
    Bizim sorunumuza bir öneriniz yok mu? Yamuk bow yok elimde ama kalkan birde dagger var yamulmuş olabilir mi?
    Yazılım Uzmanı

  10. #10
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    5,379
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Legor View Post
    Bizim sorunumuza bir öneriniz yok mu? Yamuk bow yok elimde ama kalkan birde dagger var yamulmuş olabilir mi?
    Her donanımda farklı durumlar olabiliyor. Ben genel çözümleri tarafınıza paylaşayım. Daha önce yazdığım yazıyı alıntı olarak paylaşıyorum

    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post

    Windows 10 kullanıyorsanız knightonline.exe dışlama adı altındaki istisnalara ekleme işlemini gerçekleştirin.

    Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması'na gidin.
    Virüs ve tehdit koruması ayarları altında Ayarları yönet'i ve ardından Dışlamalar altında İstisna ekle veya kaldır'ı seçerek yapabilirsiniz.

    Anti-yazılımınız varsa Knightonline.exe'yi tarama dışına alınız.

    Yukarıda önerdiklerim olmaz ise aşağıdakini uygulayın;

    Bilgisayarım'a Sağ tıklayın, Özellikleri seçin. Açılan pencerenin solundaki bağlantılardan Gelişmiş Sistem Ayarları'nı seçin. Sistem Özellikleri penceresinde Gelişmiş'e basın. Performans bölümünde Ayarlar'a basın. Açılan pencerede Veri Engelleme Yürütme'ye basın. Ekle butonu aktif değil ise, "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'i aç" seçeneğini seçerek ekle'ye basın ve knightonline.exe ekleyin.

    Bunun dışında Windows sürümünüz orjinal değil ise uyumsuzluk da yapıyor olabilir.

Page 1 of 14 12311 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •