Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 48
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    167

    Konu Şu DC bile olmadan oyundan atma hatası

    Daha öncede konular açıldı açtık ama hiçbir birinci elden cevap alamadık. Bu hiç dc vermeden yada herhangi bir XIGNCODE hatası vermeden oyundan atma hatasına çözüm bulabilecekmisiniz? Kimse üstünde çalışıldığını yada problemin ne olduğunu söylemiyor. Oyunu free2play olmaktan mı çıkardınız yoksa sadece premiumu olanlar mı oyundan atılmadan duruyor onu bari açıklayın. Yüzlerce kişilik sıra belkiyoruz oyuna girmek için geri sayıyoruz ha sıramız geldi gelecek diye oyuna giriyoruz 2 dakika oyunda kalamıyoruz. Birisi bu konuya bir açıklık getirirse çok memnun oluruz. Oyunda mı hata var yoksa premium olmadığı için mi atılıyoruz lütfen cevaplayın. Oyunda hata varsa çalışılıyor mu söyleyin eğer premium yok diye sistem tarafından atılıyorsak onu da söyleyin bırakıp gidelim bu oyunu free2play olmaktan çıkardık diye söyleyin. Şimdi bide biri gelipte aldığınız XIGNCODE hatasını paylaşırmısınız demesin öyle bir hata yok direk ekran donup masa üstüne atıyor.

    Last edited by WhiteFace1903; 03-29-2019 at 09:20 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    154
    Sayın oyuncu güncel bir sorun biranda ekranın donması karakterin oyun dışı kalması pekçok oyuncu olarak oyundan atılma hatası anına tanık oluyoruz maden alanı oldukça sakin yoğunluğun olmadığı oyun alanı orda dahi atılma durumunu yaşadım şahsen ilave olarak jr etkinliğiindde tahminimce 5 saniye civarı zaman diliminde oyunda donma durumu oluyor fakat karakterler dc olmuyor beklentimiz kısa sürede çözülmesi yönünde bu sorunun iyi günler dilerim.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by lerofen001 View Post
    Sayın oyuncu güncel bir sorun biranda ekranın donması karakterin oyun dışı kalması pekçok oyuncu olarak oyundan atılma hatası anına tanık oluyoruz maden alanı oldukça sakin yoğunluğun olmadığı oyun alanı orda dahi atılma durumunu yaşadım şahsen ilave olarak jr etkinliğiindde tahminimce 5 saniye civarı zaman diliminde oyunda donma durumu oluyor fakat karakterler dc olmuyor beklentimiz kısa sürede çözülmesi yönünde bu sorunun iyi günler dilerim.
    Evet bahsettiğim ve bahsettiğiniz tüm sorunlar var ama yetkililerden bir çözüm bekliyoruz. Desinlerki üzerinde çalışıyoruz çözeceğiz yada desinler artık free2play değil premium almıyorsanız oyundan böyle düşeceksiniz bizde bilelim ne olduğunu.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    167
    @CluTaaH; bide buraya bakabilir mi acaba ?

  5. #5
    Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    59
    Infractions
    0/1 (5)
    Hergün deniyorum fakat hiç bir çözüm bulamıyorum. Defalarca konu açtım ama takan yok!

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by dasasfas01 View Post
    Hergün deniyorum fakat hiç bir çözüm bulamıyorum. Defalarca konu açtım ama takan yok!
    Aynen öyle bizde bir çözüm bulamadık acaba bizde mi sorun diye oyunu yeniden indirdik kurduk olmadı, driverları yeniledik olmadı, başkasından XIGNCODE klasörünü kopyaladık olmadı daha ne yapacaz bilemiyorum çözüm sunan yok üstünde çalışıldığını gösteren bişey yok hepsi son bu zombi etkinliği patchiyle bozuldu bir bakın dimi hata mı var yada anlamadım ki premiumumuz yok diyemi atıyorlar oyundan bizi çünkü herkeze olmuyor sanırım ama olanlar içinde yapılan hiçbirşey yok.

  7. #7
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    4,754
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

    Windows 10 kullanıyorsanız knightonline.exe dışlama adı altındaki istisnalara ekleme işlemini gerçekleştirin.

    Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması'na gidin.
    Virüs ve tehdit koruması ayarları altında Ayarları yönet'i ve ardından Dışlamalar altında İstisna ekle veya kaldır'ı seçerek yapabilirsiniz.

    Anti-yazılımınız varsa Knightonline.exe'yi tarama dışına alınız.

    Yukarıda önerdiklerim olmaz ise aşağıdakini uygulayın;

    Bilgisayarım'a Sağ tıklayın, Özellikleri seçin. Açılan pencerenin solundaki bağlantılardan Gelişmiş Sistem Ayarları'nı seçin. Sistem Özellikleri penceresinde Gelişmiş'e basın. Performans bölümünde Ayarlar'a basın. Açılan pencerede Veri Engelleme Yürütme'ye basın. Ekle butonu aktif değil ise, "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'i aç" seçeneğini seçerek ekle'ye basın ve knightonline.exe ekleyin.

    Bunun dışında Windows sürümünüz orjinal değil ise uyumsuzluk da yapıyor olabilir.

    Hala giriş yapamıyorsanız, farklı bir Windows sürümü ile bilgisayarınıza format atmanızı öneriyorum.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

    Windows 10 kullanıyorsanız knightonline.exe dışlama adı altındaki istisnalara ekleme işlemini gerçekleştirin.

    Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması'na gidin.
    Virüs ve tehdit koruması ayarları altında Ayarları yönet'i ve ardından Dışlamalar altında İstisna ekle veya kaldır'ı seçerek yapabilirsiniz.

    Anti-yazılımınız varsa Knightonline.exe'yi tarama dışına alınız.

    Yukarıda önerdiklerim olmaz ise aşağıdakini uygulayın;

    Bilgisayarım'a Sağ tıklayın, Özellikleri seçin. Açılan pencerenin solundaki bağlantılardan Gelişmiş Sistem Ayarları'nı seçin. Sistem Özellikleri penceresinde Gelişmiş'e basın. Performans bölümünde Ayarlar'a basın. Açılan pencerede Veri Engelleme Yürütme'ye basın. Ekle butonu aktif değil ise, "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'i aç" seçeneğini seçerek ekle'ye basın ve knightonline.exe ekleyin.

    Bunun dışında Windows sürümünüz orjinal değil ise uyumsuzluk da yapıyor olabilir.

    Hala giriş yapamıyorsanız, farklı bir Windows sürümü ile bilgisayarınıza format atmanızı öneriyorum.
    Dedikleriniz bilinen şeyler hepsini denedik ki şu son etkinlik patchinden öncesine kadar hiçbir sorunumuz yoktu. Windows'um da orjinaldir.
    Last edited by WhiteFace1903; 03-29-2019 at 12:30 PM.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    265
    Ben de yaptım biraz evvel, aynı şekilde yine girdikten 2dk sonra DC yazıyor.
    Başka yaptıklarım, önce Av, drivers update, yeni win kullanıcı, olmadı format, olmadı başka cd ile format, ezik pc başka win yuklenecek hali yok, olmadı bi arkadas cmd komutlarıyla bişiler yazmış onları da yaptım, olmadı olmadı.

    Bize bu kadar sey yaptıracagınıza şu xyngcoda ne yapmşlar geçen haftaki bakımda, bir baksa ya şu mgame yazılımcıları.
    Bu DC veren şey tahminim xyngcode, DC ler server-side, DC olur olmaz partyden düşüyor char.

    Benim 2. pc olmasına ragmen delirdim, tek pc olup böyle DC olanlar rahat katil olabilir, inandım yani

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    354
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Windows orjinal değil ama hiç atma yapmıyor pcnin umurumda bile değil 100 liralık pc ne donma var ne atma var ne de bişi

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •